• 瀏覽: 10,788
  • 回覆: 74
+9

卸膊

唔知情唔係掛。首相個位呃返嚟

波大無腦

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-10-3 03:42 發表
英國財相關浩霆早前宣布的減稅計劃引起金融巿場動盪。英國首相卓慧思周日(2日)透露,內閣官員事前沒有人知情,包括她自己,有...

出咗事之後,白痴 ...
真正揾鬼信

白痴英國人,直選選件美國走狗, 有排玩死自己國家

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-10-4 10:18 發表
白痴英國人,直選選件美國走狗, 有排玩死自己國家
Boris Johnson and Liz Truss 都係露尾走狗! 慈能善滴

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-10-3 03:42 發表
英國財相關浩霆早前宣布的減稅計劃引起金融巿場動盪。英國首相卓慧思周日(2日)透露,內閣官員事前沒有人知情,包括她自己,有...

講掂數?

我狽獲保你, 你在位必需保我?

引用:

正牌A字肩!不過卸唔到架啦. 老實講, 減稅咁大件事. 冇首相點頭, 財相點敢自把自為推出來?卓慧思真係當人白痴!(不過算啦. 白痴真係通街都係……)

西方名產

轉移

黑人,印度人,黃種人,拉美洲人

下場~岡本0.01mm

黑人數學最差

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2022-10-4 13:08 發表
黑人數學最差
當中都有少數例外

引用:
原帖由 amx_011 於 2022-10-4 12:55 發表

正牌A字肩!不過卸唔到架啦. 老實講, 減稅咁大件事. 冇首相點頭, 財相點敢自把自為推出來?卓慧思真係當人白痴!(不過算啦. 白痴真係通街都係……)
最近幾件閹割首相真係冇個合格!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]