• 瀏覽: 12,518
  • 回覆: 57
+3
引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-2 13:49 發表
英國傳媒周日(2日)報道,中國曾要求美國藥廠莫德納提供其mRNA(信使核糖核酸)技術,但遭莫德納以商業和安全因素拒絕,最

美共基因病毒武器防不勝防,大6 ...
   其實講真我哋大美國嘅疫苗最有效,而大陸嘅疫苗就冇用,因此打咗大陸嘅疫苗啲人打咗都成死咗五千幾人,而我哋大美國嘅疫苗就最有效到咗𠵱家都只不過死咗百零萬人咋。

引用:
原帖由 今生何求 於 2022-10-30 13:23 發表

其實講真我哋大美國嘅疫苗最有效,而大陸嘅疫苗就冇用,因此打咗大陸嘅疫苗啲人打咗都成死咗五千幾人,而我哋大美國嘅疫苗就最有效到咗𠵱家都只不過死咗百零萬人咋。  
從來尾國出品.必屬佳品

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-30 00:30 發表

從來尾國出品.必屬佳品
   當然喇!我哋大美國有成三億幾人口而八千幾萬人感染,不過至死咗百零萬人你話我哋大美國嘅醫療系統唔厲害呀?

引用:
原帖由 今生何求 於 2022-10-30 13:23 發表

你大美國正常死亡,另加新冠死多幾十萬每年,出生率本身低,新冠殺精低上加低,此消彼長,大趨勢是滅族

當然唔會比你啦!

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-30 14:25 發表
當然唔會比你啦!
所以最終導致該公司在華銷售談判破裂,基因化武不可在大中華進行生化恐襲
這是國家主席的功績

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 25-10-2022 21:36 發表
其實點解各地都只研究疫苗,而唔係研究治療藥物?
尤其反正西方都選擇完全開放,理論上若果有治療藥物,咁咪唔洗咁驚受感染囉?
病毒係冇得醫靠自己,藥只係減輕症狀唔係醫

仲有人覺得白鬼傳媒信得過咩?😄

中國自己無mRNA?

引用:
原帖由 sunday8999 於 2022-10-31 13:23 發表
中國自己無mRNA?
有冇又點?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kks668 於 2022-10-31 11:24 發表
仲有人覺得白鬼傳媒信得過咩?😄
佢地唔講成件事係因為莫德納想中國用佢地既疫苗...中國先要佢地提供技術資料...

驚中國知道 mRnA 嘅真正成份同目的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]