• 瀏覽: 76,895
  • 回覆: 749
  • 追帖: 1
+30
引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-10-8 16:56 發表

所以有時我都係只看不回.
淨係睇和之夢 歪果人研穿協會都唔知有幾多外國人,仲要好多識講普通話

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-8 17:33 發表

歐美不給安全認証
那麼韓國日本越南菲律賓印度會讓飛越領空嗎
那就是不能飛出國門
冇國際認可安全認證,喺境內失事墮毀做成當地人傷亡,保險肯唔肯賠?

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-10-8 12:54 發表

這架是短程飛機, 不去歐美也沒所謂.
C919是中程客機,ARJ21才是短程客機

https://youtu.be/qzFWvXeLbaE

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-10-8 16:01 發表

黃甴會替白人開心同驕傲,可惜白人眼裡黃甴永遠都唔會係白人,可憐的黃甴
我冇替人開心禾,只係你班人無證無據係度話人做假,影衰中國人麻

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-8 17:33 發表

歐美不給安全認証
那麼韓國日本越南菲律賓印度會讓飛越領空嗎
那就是不能飛出國門
國內也不夠供應.

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-8 17:29 發表

別那無無聊,台灣的代工工藝都是美國教導的
吾見你美國識得生產,否則吾會高端芯片要台積電身產啦,逼台積電交出核心製造工藝,台灣人白癡比較多,遲早變菲律賓.

白癡,企業的製造工藝是非常值錢的.需要幾十年不斷摸索 累積 總結的核心技術,美國教條毛啊見你咁白癡,連製造業都吾知啦

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-8 17:29 發表

別那無無聊,台灣的代工工藝都是美國教導的
美國乜都教,就吾使搶台積電 日月光 聯發科啦,白癡.
製造工藝比所謂設備 專利更加重要,台灣白癡仔好似你咁被洗腦,所以連台灣最寶貴的財富都被美國慢慢搶走,
之後搶埋工程師,一斷供主要的設備,台灣的半導體可以吃屎了,倒時台獨白癡就會坐飛機去美國.
留低一班白癡台灣人,.變成菲律賓一樣,準備種香蕉 文旦啦,白癡.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]