• 瀏覽: 29,672
  • 回覆: 203
+3
引用:
原帖由 賭爸 於 2022-10-1 16:06 發表

若果這借口都能通過
法津真係得談笑
性愛就應該降低年齡 仲好過偷偷摸摸 浪費大量人力物力
我不是為被告找藉口,但如果個女童話自己夠16歲,而外型真係像16歲,確實不會懷疑,第二,呢位無業青年不是權貴,法官又無理由幫佢,而且佢不是無罪,只是不需坐監!

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-10-1 10:56 發表

好老實
一人世物一世
唔玩就浪費
最初衝破自己枷鎖唔係咁易
最好就係俾錢玩
係交易
係呀,我睇抖音有片子個老豆同個仔講,我最後悔係只得你啊媽一個女人……男人多風流,女人也不甘寂寞,大家鬥玩姐,睇下邊個輸唔起?

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-30 17:49 發表
25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。

囡囡本人都想繼續要 何罪之有?

新 ...
個渣男賤到用同一個套吊兩條女,個女童唔賴野就奇...

引用:
原帖由 LouAu 於 2022-10-1 18:39 發表

個渣男賤到用同一個套吊兩條女,個女童唔賴野就奇...
玩3p換套?你玩過未?

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2022-10-1 16:32 發表

我不是為被告找藉口,但如果個女童話自己夠16歲,而外型真係像16歲,確實不會懷疑,第二,呢位無業青年不是權貴,法官又無理由幫佢,而且佢不是無罪,只是不需坐監!
性罪行根本上係醫唔到
只會不停找獵物
西方就醒 幫佢做太監 免得再有受害者

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-1 18:26 發表

係呀,我睇抖音有片子個老豆同個仔講,我最後悔係只得你啊媽一個女人……男人多風流,女人也不甘寂寞,大家鬥玩姐,睇下邊個輸唔起?
有錢人玩女人就係風流
窮人就淫賤

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-10-1 19:16 發表

有錢人玩女人就係風流
窮人就淫賤
玩都要有資本先得喔~~有樣有身材先可玩吧,男人最緊要有錢~~是不錯的~~君不見那些明星們都是拍十次八次拖先結婚咩?玩到爛晒先黎結婚~~

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-1 19:25 發表

玩都要有資本先得喔~~有樣有身材先可玩吧,男人最緊要有錢~~是不錯的~~君不見那些明星們都是拍十次八次拖先結婚咩?玩到爛晒先黎結婚~~
若果有錢
真係唔好結婚 被迫分身家

貪玩官?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]