• 瀏覽: 21,071
  • 回覆: 88
+6
引用:
原帖由 laiwingnang3 於 1-10-2022 12:33 發表

語無倫次, 95搭8 , UP乜呀? 問你我講既邊樣係假, 有乜野證明係假, 冇啦可....
D 小粉紅件件都好似有神經病
黃撚講嘅唔會有假,所以721 831 嗰啲都喺真相👌如果你喺呆灣人唔知721 831 上網會1查到 ,記得要冷靜 ,一發神經你就輸了!

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-10-1 12:14 發表

笑左, 共媒UP你就信...
西媒都係用返網上微薄影片拍到強國白衣到處打人
銀行事件係人都知
強國醫療保險報銷範圍大把強國網站都有
晤好再賴三賴四賴西媒, 小粉紅面對現實啦
不容抵頓,全地球人都知洗衣粉係大殺傷力武器,你美爹/西人誠信根本已破產。
只有俾西人洗到冇哂腦,用屎忽諗野既你呢D黃屍西奴美狗,才會繼續相信你美爹/西人。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 1-10-2022 12:52 發表

不容抵頓,全地球人都知洗衣粉係大殺傷力武器,你美爹/西人誠信根本已破產。
只有俾西人洗到冇哂腦,用屎忽諗野既你呢D黃屍西奴美狗,才會繼續相信你美爹/西人。
佢呢啲仇共仇上腦,只活在仇恨,心酸嘅世界,成日幻想共匪滅亡,我諗佢激死都未到共匪滅亡

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-10-1 13:04 發表

佢呢啲仇共仇上腦,只活在仇恨,心酸嘅世界,成日幻想共匪滅亡,我諗佢激死都未到共匪滅亡
仇共的黃屍,精神分裂,某黃店慶祝國慶,黃屍走難到西人國也要淘寶~~~~~~~~~等等~~~~~~下刪千九幾項

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 1-10-2022 13:30 發表

仇共的黃屍,精神分裂,某黃店慶祝國慶,黃屍走難到西人國也要淘寶~~~~~~~~~等等~~~~~~下刪千九幾項
永遠離唔開made in China

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 1-10-2022 12:19 發表

請問我數個堆強國惡行邊D 係不惜工本拍攝記陸片老屈? 證據係邊呢?
係度扮客觀, 係真客關就有反駁證據先學人出陰謀論,
否則咪就係陰謀論小粉紅一件
食完兩餐飯要你狗等添
首先我唔知你喺忠實小粉紅,真喺失敬,我從來都冇陰謀論,只有黃撚先有呢啲,好簡單證據就喺老尾喺全世界開咗最多有明有暗嘅地下嘅實驗室 (俄方有證明),日日劏老鼠做實驗,佢哋嘅醫學知識一定好豐富醫痔瘡同落你毒應該冇乜難度,再用槍炮兇下人就冇人咁出聲啦!共匪咁鵪鶉點會敢做吖,你話啱唔啱喇?

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 1-10-2022 12:19 發表

請問我數個堆強國惡行邊D 係不惜工本拍攝記陸片老屈? 證據係邊呢?
喂!粉忠呢度有你嘅證據喇
https://youtu.be/eoqS-KIH6hY

引用:

喂!屍兄而家RTHK31 台播緊共匪膠戲長津湖喎! 睇下共匪點老作都好吖

睇完長津湖真喺好睇唔膠喎見到佬尾被打感覺自愈但喺要換共軍好多生命, 點都好過老尾粗制濫做嘅洗衣粉片 ,或者烏蠅師機嘅死人食煙嘅真實記錄片啦!

屍兄係愛國人士,愛美國丫嘛!
點會睇長津湖㗎!

引用:
原帖由 閒人清風 於 2-10-2022 09:03 發表
屍兄係愛國人士,愛美國丫嘛!
點會睇長津湖㗎!

佢唔噉睇喇,因為真實唔膠,所以唔啱佢睇

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2022-10-2 09:16 發表

佢唔噉睇喇,因為真實唔膠,所以唔啱佢睇
屍兄係睇都睇番美國拍嗰啲
https://m.youtube.com/watch?v=_GsSA1A6yfE

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-9-30 08:20 發表

原來醫療冇保障, 到處清零手停口停傳款被高幹D FRIEND搶冇保障, 住屋比幾百萬一世投資都冇保障, 言論自由都冇, 呢D 基本生存既野都冇保障, 人地其他國家有你都冇, 仲比你講到好似不重要, 瑣碎既事被放大咁...都未要求到佢XX平等, 同性戀咩弱勢社群權利, 連大眾基本生活都冇保障, 仲有咩可以更折墮...一國賤民爛命未死9曬就得啦可..... 得啦, 小粉紅最愛習 ...
成日九噏話大陸冇言論自由,點解閣下喺屬於大陸土地上嘅香港日日話大陸呢樣唔得,嗰樣唔好又唔見閣下被國安拉咗嘅呢?咁到底係有自由定冇自由㗎?

引用:
原帖由 papaj 於 2-10-2022 12:03 發表

成日九噏話大陸冇言論自由,點解閣下喺屬於大陸土地上嘅香港日日話大陸呢樣唔得,嗰樣唔好又唔見閣下被國安拉咗嘅呢?咁到底係有自由定冇自由㗎?
bnoer 永遠覺得自己喺“西”人 嘛!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]