• 瀏覽: 28,829
  • 回覆: 29
+5
引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-24 10:27 發表
早幾日iPhone 14出,喺沙田新城市CASETiFY見好多人排隊買殼⋯⋯⋯ 買殼洗乜去門市買呀? 

上網買撳幾個掣就買到啦,都唔明啲人點解要成個鐘去排隊⋯啲時間真係多到可以咁樣嘥?
IPHONE D 野你係唔明. 同追MIRROR 一樣唔會明白.

同埋 casetify 好似上網有code 仲有折,門市買反而咩都無,上網搵promo code ,再經Shopback買就折完有回贈,聽日25號仲有限時優惠。

講真有時間,有錢都要駛得有價值
唔好亂花錢、時間係不必要嘅事上面 我係咁諗

液態矽膠保護殼係比較OK嘅

紫色咁騷

引用:
原帖由 番茄味薯仔 於 2022-9-23 16:07 發表
最近新iPhone14 pro到手 目前裸奔中,好鬼驚會跌爆,想問下有咩手機殼保護力唔錯架?
犀牛盾

引用:
原帖由 番茄味薯仔 於 2022-9-23 16:07 發表
最近新iPhone14 pro到手 目前裸奔中,好鬼驚會跌爆,想問下有咩手機殼保護力唔錯架?
記得買埋佢哋嘅care 

梗係用Casetify啦

附件

72ED8883-7CFD-480F-AEC3-6480779601F2.jpeg(279.48 KB)

引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-24 10:27 發表
早幾日iPhone 14出,喺沙田新城市CASETiFY見好多人排隊買殼⋯⋯⋯ 買殼洗乜去門市買呀? 

上網買撳幾個掣就買到啦,都唔明啲人點解要成個鐘去排隊⋯啲時間真係多到可以咁樣嘥?
唔明?你係咪日日活在電腦面前?

引用:
原帖由 奶少 於 2022-9-24 03:50 發表
JTLEGEND DX PRO 夠保護
或者炭纖維款,好多牌子都有做,例如mous 犀牛盾都有
想型既搜skinarma 日本潮牌
我就用呢隻skinarma幻彩色,勁潮。

引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-24 10:43 發表
同埋 casetify 好似上網有code 仲有折,門市買反而咩都無,上網搵promo code ,再經Shopback買就折完有回贈,聽日25號仲有限時優惠。

講真有時間, ...
好似好抵玩喎,最近想訂多隻,係咪經依個ShopBack嘅App入Casetify買就有現金回贈

D保護套價錢出入差好遠 , 由幾十至五 , 六百都有 , 真的一個保護套點解可以賣到五 ,六百一個??

我就買左 catalyst 機殼,三百蚊左右,幾硬淨幾好手感,我用 13 pro max 揸住跟手跌咗落地都無事

引用:
原帖由 小翼 於 2022-9-24 09:12 發表

真防撞?

我之前用11個陣都係用依個牌子既殼,有幾次唔小心跣手成部機跌落地,個殼花咗但部機一啲事都冇。

Casetify啦,唔係跌得好甘既都無咩問題
同埋多款,依家DO 當佢係裝飾品多過要黎防撞

買過casetifly殼一隻💞

附件

20220925_185608.jpg(299.91 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]