• 瀏覽: 144,670
  • 回覆: 1,436
  • 追帖: 2
+34
引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-10-4 20:10 發表

哈哈哈,你終於都承認你係喺度吹水囉,吹水吹得有啲新嘢,咪又係吹水。
開開心心又一day

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-10-4 20:10 發表

哈哈哈,你終於都承認你係喺度吹水囉,吹水吹得有啲新嘢,咪又係吹水。
上鄉土得2種人,一係好似我咁吹水,一係好似小粉紅咁揾食
前者係你吹得有冇料到,吹得合吾合理

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-10-4 21:36 發表

上鄉土得2種人,一係好似我咁吹水,一係好似小粉紅咁揾食
前者係你吹得有冇料到,吹得合吾合理
又老作啦,上香點會得你講嗰兩種呀,起碼都會有台灣1450網軍同一班逢中必反嘅漢奸走狗啦。
況且,你都唔係吹水嗰類囉。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-10-4 23:10 發表

又老作啦,上香點會得你講嗰兩種呀,起碼都會有台灣1450網軍同一班逢中必反嘅漢奸走狗啦。
況且,你都唔係吹水嗰類囉。
錯! 所調1450同漢奸走狗係D小粉紅屈D講野吾啱聽既人姐

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-10-4 23:33 發表

你講呢句就足以證明你係邊類人啦。
台灣嘅1450網軍,係香討點會無人知係存在呀。
至於漢奸走狗,就更加多啦,黑暴時期就已經知道香港有幾多漢奸走狗喺香港啦。
哦,你點解要幫呢啲人洗白呢,咁就好明顯你係想掩飾呢類人嘅存在。
最可笑就係你仲要屈話係小粉紅,其實你已經露出本來面目好耐啦,邊類人會成日開口埋口話人係小粉紅?咪就係台灣人,同埋嗰啲深受台灣人影響嘅香港黃人囉。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-10-4 23:42 發表

你講呢句就足以證明你係邊類人啦。
台灣嘅1450網軍,係香討點會無人知係存在呀。
至於漢奸走狗,就更加多啦,黑暴時期就已經知道香港有幾多漢奸走狗喺香港啦。
哦,你點解要幫呢啲人洗白呢,咁就好明顯你係想掩飾呢類人嘅存在。
最可笑就係你仲要屈話係小粉紅,其實你已經露出本來面目好耐啦,邊類人會成日開口埋口話人係小粉紅?咪就係台灣人,同埋嗰啲深受台灣人影響嘅香港黃人囉。:s ...
一味唱好大6,其他野不得,一提就鬥臭人,邊個敢出聲。ed小粉紅先係真漢奸,賣國賊,走狗!

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-10-5 07:51 發表

一味唱好大6,其他野不得,一提就鬥臭人,邊個敢出聲。ed小粉紅先係真漢奸,賣國賊,走狗!
一味踩大陸,其他好嘅講不得,一提就鬥臭人,邊個敢出聲,呢啲漢奸走狗先至係出賣國家嘅賣國賊,洋狗奴才!

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-10-5 07:51 發表

大話精,連香討有台灣網軍、漢奸走狗都唔敢提,仲要只係話香討只有小粉紅同吹水嘅人。
連呢啲係香討嘅網友都知道存在嘅人你都扮唔知,咪就係你只一味唱衰大陸,一提呢啲人你就要鬥臭人囉。
你自己就係嗰種人,都唔駛出埋聲講埋出嚟嘅,我地大家都知啦。

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-10-4 23:33 發表

錯!所謂小粉紅係啲1450同漢奸走狗屈啲講嘢唔啱佢地聽嘅人啫
你先前屈人係小粉紅,你就係1450網軍或者漢奸走狗,所以我之後話你係呢啲人完全係合乎邏輯嘅。

美帝科技先進過大陸咁多,竟然要封殺大陸嘅晶片?
好明顯美帝係知道自己喺超級電腦呢啲高科技上面敵唔過大陸啦,仲有人話美帝領先大陸好多喎,笑死人。
https://www.hk01.com/即時國際/821822/美國企圖-撲殺-中國晶片業-禁止中企使用美國技術生產新舊晶片

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-10-5 09:04 發表

錯!所謂小粉紅係啲1450同漢奸走狗屈啲講嘢唔啱佢地聽嘅人啫
你先前屈人係小粉紅,你就係1450網軍或者漢奸走狗,所以我之後話你係呢啲人完全係合乎邏輯嘅。
俾機會你回ed 萬能key既冇point  回貼,又收維穩費

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-10-5 11:53 發表

俾機會你回ed 萬能key既冇point  回貼,又收維穩費
乜咁耐你才知道你講嘅嘢係啲萬能key既無point回帖呀。
呵呵呵,你又爆咗你原來係有錢收嘅。我早就估到你係網軍啦,仲成日喺度扮,現在你終於爆響口。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]