• 瀏覽: 19,004
  • 回覆: 235
引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-16 21:52 發表

你記得你自己講過支持地方自己投票獨立,我無其他嘢講啦。
法律恫嚇別人
然後自己縮卵
經典

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-16 21:42 發表

所以我就說了呀
你理解能力嚇人
現在好像是大家在看你在發爛渣喔

上次你一直說我違法
卻連報警都不敢
玩不起又要玩
確實太難看了
還有我和你不同,我反對地方自己投票自己獨立。中國只有一個。

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-16 21:54 發表

法律恫嚇別人
然後自己縮卵
經典
你台獨,港獨,藏獨,我梗係縮㗎,唔通支持你咩,看看香港有咩人支持你

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-16 21:55 發表

還有我和你不同,我反對地方自己投票自己獨立。中國只有一個。
你這種故意曲解別人說話來攻擊人的手法一早就被玩爛了
長進一點吧

引用:
原帖由 starr 於 2022-9-10 17:02 發表
2022-09-10 12:10·參考消息

據法新社9日援引俄羅斯新聞機構報道,俄羅斯正在向哈爾科夫地區重新部署軍隊。烏軍一直在那裡展開大規模反攻。
報道注意到,塔斯社和俄羅斯新聞社分享了俄羅斯國防部的視頻,顯示有軍事車輛在道路上行進,有些插着俄羅斯國旗,噴塗字母“Z”,即俄羅斯軍事行動的符號。
據報道,基輔方面聲稱在烏克蘭南部和東部的反攻行動中取得了進展,並稱他們已經“深入”俄羅斯戰線 ...
一早被人踼爆,
烏軍係世界各地招民兵,充當前線送死炮灰,雜牌敢死隊
月薪千幾蚊,仲要無找數果隻,
有啲7柒頭去到先知後勤係做炮友!

烏軍呢次攻勢人數比俄軍多8倍, 可以話兵力尖都係巨大優勢

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-16 20:14 發表

當地人ok, ok, 不過你覺得佢地比你嗎?所以中國先做好形象吧,現在有小部份中國人夜狠自大,自以為是,是非不分,引致外部印象缺失,想想八十九十年代,韓國和日本對我地印象非常好,主要靠鄧小平的外交政策,和中國人民的努力和謙虛。
現在不是中國印象不好,係西方國家由2000年開始妖魔化中國,,用傳媒抹黑,,你係咪搞笑,當年英國鐵娘子比鄧伯小到一面屁

引用:
原帖由 棧道 於 2022-9-16 23:36 發表

現在不是中國印象不好,係西方國家由2000年開始妖魔化中國,,用傳媒抹黑,,你係咪搞笑,當年英國鐵娘子比鄧伯小到一面屁
烏克蘭人和西歐洲人見到中國人網上留言⋯⋯

而且這十幾二十年在外地旅行留下印象令人深刻😰,在網上也見到中國人打機時的態度🤦🏼‍♂️
最緊要是有些人永遠覺得自己冇問題,責任不在我方。
鄧小平小英國有咩問題,拿回自己的土地?各國也會支持。

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-16 21:58 發表

你這種故意曲解別人說話來攻擊人的手法一早就被玩爛了
長進一點吧
長進些,如果我有錯,請自己把自己當日的話,再copy 一次出來比大家睇就可以了。

只係識不停批評沒什麼用的,轉移視線?
還是你喜歡最後一個發現,當自己贏🤣🤣🤣
Ok la, 長進點

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-17 06:56 發表

長進些,如果我有錯,請自己把自己當日的話,再copy 一次出來比大家睇就可以了。

只係識不停批評沒什麼用的,轉移視線?
還是你喜歡最後一個發現,當自己贏🤣🤣🤣
Ok la, 長進點
當自己贏?
我冇咁諗喎
贏你就必然架啦

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-17 15:39 發表

當自己贏?
我冇咁諗喎
贏你就必然架啦
也是,只要不需要講證據,只要講你全錯就係贏,這方面我一定不及你🙏🏼🙏🏼🙏🏼
只要不要面嬴的一定係你🤭🤭🤭

上面究竟係我哪裏錯,特別係鄧小平的美德和一個中國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]