• 瀏覽: 5,234
  • 回覆: 28
+2
引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2022-9-3 21:57 發表
日本醫療很貴,港人如果是遊客,一旦在日本患上新病毒引發其它併發症在日本留醫,日本醫療是貴
哈日族大把錢振興日本經濟

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-3 22:04 發表

負加保費jar ma
咁你以後唔好出境了
隻病毒唔似會消失
晨早確診完好返 

其實唔好返仲好 唔好返又邊有得再感染?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-9-4 03:06 發表

晨早確診完好返 

其實唔好返仲好 唔好返又邊有得再感染?
傷風咳感染完都可以再染
而家醫學昌明仲麻煩 唔識好過識

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-4 06:44 發表

傷風咳感染完都可以再染
呢個就係共存嘅核心

絕症 愛滋咁 中左成世都係陽性 咁 你仲駛乜驚愛滋? 唔通再感染多次愛滋? 根本就冇藥醫 一世都唔會好返 咁都中咗咯 仲驚乜9?

非絕症 會好返 咁你搞咁多把L咩 吊你老母!

根本已經確診過 再確診會死亡嘅數據係幾多? 

第5波之後 全部都係中9哂 好返就回落 咁多人中9哂 說好了的共赴黃泉呢? 

升職做局長 做司長 做議員就大把

又話有腦霧嘅? 咁大鑊 仲做政府部門首長? 

得出嘅結論就係自己搵石頭砸自己隻腳

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-9-4 07:21 發表

呢個就係共存嘅核心

絕症 愛滋咁 中左成世都係陽性 咁 你仲駛乜驚愛滋? 唔通再感染多次愛滋? 根本就冇藥醫 一世都唔會好返 咁都中咗咯 仲驚乜9?

非絕症 會好返 咁你搞咁多把L咩 吊你老母!

根本已經確診過 再確診會死亡嘅數據係幾多? 

第5波之後 全部都係中9哂 好返就回落 咁多人中9哂 說好了的共赴黃泉呢? 

升職做局長 做司長 做議員就大把

又話有 ...
共赴黃泉識鬼傳染病學
我信袁國勇多過佢

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-4 07:31 發表

共赴黃泉識鬼傳染病學
我信袁國勇多過佢
因為發明清零果個都唔係醫生!

又要霸住嚟做 指導呢個 指導果個 又唔肯落台

當年胡錦濤唔讓位咪好 而家仲有得去東莞玩

上咗場 改制賴死唔走 上任果個又係咁 就唔輪到佢坐啦

引用:
原帖由 Better. 於 2022-9-3 20:15 發表
【日本入境】日本9月公布最新旅遊入境安排,再放寬旅遊限制,正式開放非旅行團入境,本週起透過旅行社代訂來回機票及酒店住宿,即可在沒有隨行導遊

After watching TV ...
講真其實作為這一刻暫時都不適合去旅行包括任何地方留返香港算數啦🥺

👍👍先復活機場和旅遊業,把失業率儘快降至3%左右!
機場3跑不應變成得物無所用。

引用:
原帖由 Better. 於 2022-9-3 20:15 發表
【日本入境】日本9月公布最新旅遊入境安排,再放寬旅遊限制,正式開放非旅行團入境,本週起透過旅行社代訂來回機票及酒店住宿,即可在沒有隨行導遊

After watching TV ...
咁如果返香港只係隔離3日,可以清年假啦
3年終於可以出發

去果啲都戇鳩嘅

日本經濟好唔掂咩

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2022-9-5 15:06 發表
日本經濟好唔掂咩
估都估到
日本生活質素高
靠其他經濟

幾年旅遊業死西
有些本地行業靠旅遊業

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-9-4 06:44 發表

傷風咳感染完都可以再染
但係醫生都唔敢講新冠等於傷風感冒喎⋯⋯

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2022-9-5 16:06 發表
日本經濟好唔掂咩
日本欠債數目僅次於美國

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]