• 瀏覽: 71,583
  • 回覆: 448
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2022-8-17 08:11 發表

巨嬰:「點解D大廈唔加裝防墮網?搞到人地跌死!」
加左防護又會話阻礙佢地玩的自由,或者令佢地有安全的錯覺,導致出事,要求賠償

引用:
原帖由 白帽士 於 2022-8-16 22:18 發表

咩叫眾籌?
係咪嗰啲有咩事就有人跳出嚟扮好人叫其他人入錢落佢戶口話幫受害人或其家人但自己唔知扣起咗幾多落袋自肥嗰啲當其他人係傻B嘅活動?前兩年香港好都多戇膠仔女響應,養肥咗班9賊,跟手走咗去外地喎。

引用:
原帖由 cowcow07 於 2022-8-17 17:03 發表

係咪嗰啲有咩事就有人跳出嚟扮好人叫其他人入錢落佢戶口話幫受害人或其家人但自己唔知扣起咗幾多落袋自肥嗰啲當其他人係傻B嘅活動?前兩年香港好都多戇膠仔女響應,養肥咗班9賊,跟手走咗去外地喎。
人血饅頭

引用:
原帖由 cowcow07 於 2022-8-17 17:03 發表

冇全中都有九成中,而且呢啲運動係個人決定,絕不可受外人隊友或者金錢影響下作出決定。
呢件事我希望冇刑事成份

班手足咁熱心嘅

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-8-16 12:21 發表
一名17歲男子昨日在尖沙嘴大廈高處懷疑玩極限運動「飛躍道」墮下身亡。一眾香港飛躍道練習者得悉其家庭背景困難,經濟壓力沉重,因此發起為...

玩呢啲運動真係同玩命無分別,你跳得過去你梗覺得有份刺激滿足感,跳唔過就算你唔死都可能終生殘廢...

又來 升X易得米路。

坦白講, 佢地有沉重經濟壓力同個極限運動年青人有冇死, 係冇關係的

rip

你又講得啱,後生果時入戲院睇完英雄本色,個個行出戲院都好似mark哥上身

先得果17歲😭

引用:
原帖由 凡間薯仔 於 2022-8-17 08:59 發表
最緊要都系$
揾水方法,又唔洗本錢,0成本 包賺,無本生利!
( 別人兒女 關人喇 )

引用:
原帖由 bbqiller 於 2022-8-17 08:46 發表

咁咪即係係你諗喎。我夠可以諗正常窮困人家子女會出黎part time做野,而唔係係度周圍跳啦。
你的諗法 正常,支持你

引用:
原帖由 QuartzerOver 於 2022-8-17 19:20 發表
班手足咁熱心嘅
梗係諗住從中取利啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]