• 瀏覽: 18,329
  • 回覆: 129
  • 追帖: 1
+4
男嘅去盧旺達,女嘅留低

引用:
原帖由 hermanherman 於 2022-7-26 08:31 發表
好好地烏克蘭, 糧食,武器,大工廠,工業。。偏偏由美國代理人主宰。。
成件事系北約打俄代理戰,實質系美國打壓歐盟。呢場戰役後,歐盟無乜條件威脅美國地位。攪掂左最弱雞歐盟。再攪由俄成為霸主。歐洲插晒民主旗同顏色旗,呢鋪返身吾到。

引用:
原帖由 density 於 2022-7-26 08:58 發表
明知係美國整個氹畀歐洲,但又自願踩落去
歐豬個個要立頭明狀,自己帶緊狗帶做狗奶美爹屎勿。但美爹無當佢地系寵物,當佢地系畜牲甘劏。蠢歐豬。

引用:
原帖由 快思飛 於 2022-7-26 09:26 發表
當日香港聞屎革命成功,今日同烏雞一樣結果!
曱甴以為中國為左錢吾敢打傷港。真天真。

引用:
原帖由 丫巴癲 於 2022-7-26 09:45 發表

發起戰爭武統真折墮害到人民家破人亡
鬼叫佢地要做吳三桂。

引用:
原帖由 coldcup 於 2022-7-26 09:58 發表
咁打仗啲人一定走㗎啦,有幾多個會留低等死
錯!摘連司機吾淮18至60市民離開,要做人盾。

引用:
原帖由 jl1008 於 2022-7-26 10:16 發表
烏克蘭人民點解咁慘,佢地呢班收留既人都有一部份責任,歸根究底全部都唔理性去解決問題,全都為了一個"自由"面子去做決定,而家佢地真係為了"自由"去準備迎接這個冬天真太冷,同烏克蘭人民共同進退吧.罪人既美國笑到見牙唔見眼.
今個夏天很熱,冬天一定很寒冷。

引用:
原帖由 TRITON-BSD 於 2022-7-26 07:31 發表
內心藏着無數令人心碎的家破人亡故事,還有在防空洞、地鐵站、劇院地庫等度過時刻有可能遭遇砲彈轟炸的日子,以至冒着生命危險逃難出國的艱苦歷程。

...
叫2019時睇烏黑蘭解放嘅黃L情何以堪???

引用:
原帖由 TRITON-BSD 於 2022-7-26 07:31 發表
內心藏着無數令人心碎的家破人亡故事,還有在防空洞、地鐵站、劇院地庫等度過時刻有可能遭遇砲彈轟炸的日子,以至冒着生命危險逃難出國的艱苦歷程。

...
預咗

抗議歐洲妓女假扮烏雞! 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]