• 瀏覽: 406,567
  • 回覆: 1,454
  • 追帖: 8
+36
本主題由 YanNessIsMe 於 2023-6-3 23:19 關閉
引用:
原帖由 上環 於 2023-4-3 20:04 發表

真定假?唔見美國佬或西方國家嘈話殘忍。
唔識俄文,不過叢林+特大煙火,可能就係呢段影片都未定  

https://www.youtube.com/watch?v=uBzmDHPV0u4

又一神棍原形畢露
達賴係公開場合,叫個印度細路吸佢條脷
網民講公開都玩吸舌頭,私下咪吸JJ
呢個動作已經好明顯,好大機會係戀童癖
同天主教爆出黎啲神父一樣
可能佢老到有啲懵,一時忍唔住露出原形
其實信宗教或創立教派,最唔應該係違反人性
耶教一般都可以結婚生仔,過正常人生活
就係天主教自創神父不婚,搞到忍忍埋埋變態成戀童癖
佛教都一樣,有啲教派可以結婚生仔,唔需要戒色
好似賴達呢類所謂活佛,一出世就俾人指認
成世人就注定唔碰得性呢樣野
違反人本性,久而久之,人都會變態
所以佢做出呢個行為,其實一啲都唔奇怪

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 上環 於 2023-6-3 09:48 發表

捅肚個幾下,連D胃液都標晒出黎

所以未睇過的人唔好睇,好驚下
其實呢件事最驚係D無腦仆街有樣學樣 

隔成個幾月都無出貼,一出幾貼,即時比豬友追殺,呢D傻仔真係好得閒

比多D豬我,我好驚豬

引用:
原帖由 上環 於 2023-6-3 14:04 發表

其實呢件事最驚係D無腦仆街有樣學樣 

隔成個幾月都無出貼,一出幾貼,即時比豬友追殺,呢D傻仔真係好得閒

比多D豬我,我好驚豬
但係警察冇將個兇徒即場擊斃已經有問題

題外話,黑暴之後好似多左呢類用刀既襲擊案。

引用:
原帖由 上環 於 2023-6-3 09:35 PM 發表

其實我點解會講呢D新聞呢?
因為我覺得呢D先係香港人會關心,而又會真係影響到民生的事件
就好似呢件事發生之後,就會有一班人會覺得香港有一堆精神病人係身邊
呢個計時炸彈唔知幾時會係某一個人身邊引爆,呢D先係我地普通市民關心的事
而唔係個D日日係度呃水吹。一陣又講下邊度金融危機,金仔又升幾多
又或者係度鳩UP話一下九天大運,再唔係就又吹下俄烏戰事,最叻又講下中國邊度又幾威威咁
其實講真,呢 ...
其實香港精神病人都好多,只係沒有出現嚴重暴力行為,新聞沒有報導,因而大家沒有關注及重視。
大部份精神病人在病發時,行為表現會.......自言自語、手舞足蹈或大吵大鬧,這樣反而身旁的人還可察覺,而提防或逃離。
最怕這種沈默不語,事前沒有太多行為表徵,讓身旁的人有所提防意識。其實真係防不勝防,很難去提防。只能講......這兩個女仔真係唔好彩,被死神選中。

引用:
原帖由 上環 於 2023-6-3 09:35 PM 發表

其實我點解會講呢D新聞呢?
因為我覺得呢D先係香港人會關心,而又會真係影響到民生的事件
就好似呢件事發生之後,就會有一班人會覺得香港有一堆精神病人係身邊
呢個計時炸彈唔知幾時會係某一個人身邊引爆,呢D先係我地普通市民關心的事
而唔係個D日日係度呃水吹。一陣又講下邊度金融危機,金仔又升幾多
又或者係度鳩UP話一下九天大運,再唔係就又吹下俄烏戰事,最叻又講下中國邊度又幾威威咁
其實講真,呢 ...
想中國強大,好多人都想,但唔係日日喺到唱好,日日自吹自擂就得。
有高人話美元好快崩潰,人民幣快要取代美元,小金金要上三千。
但係結果依家......美元繼續強勢,人民幣創近年新低,小金金二千關口都冇力上。
短時間,根本不可能取代美元,沒有十年八載都未必成事。