• 瀏覽: 6,923
  • 回覆: 26
引用:
原帖由 愛國人 於 2022-6-25 00:35 發表
巴基斯坦海軍發現FM90導彈系統出現錯誤, 包括搜尋,攻擊,防禦等, 機載顯示失效, 加上紅外探測IR17及搜索雷達SR60失效......
https://www.youtube.com/watch?v=qpgsHNOdgeY  (7':10")
既然樓主咁憎中國, 點解又要叫自己做「愛國人」?

唔識用至掛?

引用:
原帖由 殘火太刀旭日刃 於 2022-6-25 20:20 發表
樓主講呢d根本就冇根據......軍艦係軍事採購中最昂貴投資, 
如果真係咁差巴基會傾家盪產咁去買中國新式軍艦?
個視頻係黃L拍架,只係道聽塗說😏

樓主講到明係舊款有冇好討論

引用:
原帖由 殘火太刀旭日刃 於 2022-6-25 20:22 發表

佢無講是什麽國呀。

引用:
原帖由 殘火太刀旭日刃 於 2022-6-25 20:22 發表

邊度講我憎大陸呀? 我係愛國人,將不好嘅嘢講出嚟先係愛國呀,正如老師指責學生不是之處係為佢好,否則只會一路錯落去永不改進。
按你咁講愛國嘅人就唔應該指證錯處? 產品質量唔好都唔可以批評?

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-6-25 15:28 發表

美國富甲天下
擔心甚麼
不打自招

提示: 違規內容已被屏蔽
番屋企打飛機啦,咪系度引人發笑啦............
你知唔知,大陸幾時賣F22P比巴基斯坦?
第一艘係06年交貨!
而家先話唔掂?用左十幾年,巴基斯坦海軍都冇意見,等你來話佢唔掂?

引用:
原帖由 tmlio 於 2022-6-26 16:25 發表
番屋企打飛機啦,咪系度引人發笑啦............
你知唔知,大陸幾時賣F22P比巴基斯坦?
第一艘係06年交貨!
而家先話唔掂?用左十幾年,巴基斯坦海軍都冇意見,等你來話佢唔掂?
巴鐡知是舊款追不上時代, 才向中國買4艘054AP作代替, 已經交付2艘給巴鐡.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]