• 瀏覽: 5,005
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 趣緻寶寶 於 2022-5-20 10:34 發表
貴十倍用美國氣啦
就像某袓國禁澳洲煤, 轉個圈, 從其他手中用3 倍價錢買返, 一樣咁on99

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-5-20 09:02 發表
歐洲仲死撐緊?
俄羅斯可要堅持清零呀, 有錢都不能買給他們, 因為呢個係國安問題

引用:
原帖由 winghang1234 於 2022-5-20 10:26 發表
轉向其他國家,但個數量咁大,點補?
有幾大, 有冇實際數字?

引用:
原帖由 kazaf7 於 2022-5-20 09:04 發表
同意,基建又係俾錢大陸賺
咁, 俄國要把大陸都要列為不友善國家了

引用:
原帖由 豬西藍屎 於 2022-5-20 11:23 發表

俄羅斯可要堅持清零呀, 有錢都不能買給他們, 因為呢個係國安問題
歐洲都可以死撐的。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-5-20 11:27 發表

歐洲都可以死撐的。
幾年就知邊個出事啦,記得keep 住個post

引用:
原帖由 豬西藍屎 於 2022-5-20 11:57 發表

幾年就知邊個出事啦,記得keep 住個post
你要記住喇咁。

引用:
原帖由 豬西藍屎 於 20-5-2022 04:04 發表
歐盟公布規模接近3000億歐元(約2.46萬億港元)的一籃子計劃,目標是讓其27個歐洲成員國可完全擺脫對俄羅斯能源的依賴。

普京成功了, 成功踢走危害或所謂之不友善國家國家用其國之天燃氣。 如他所言, 他們自會走向 ...
歐洲央行印左銀紙咁耐,d錢用哂來做乜,點解唔早d用來開發新能源,一舉擺脫對俄羅斯以至中東的化石燃料的依賴,炭排放立即減為零!

引用:
原帖由 walkera2006 於 20-5-2022 05:14 發表
俄國減少咗出售天然氣收入,想勃起有困難
睇邊個死先,歐盟好明顯先撩者賤

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 20-5-2022 07:52 發表
成個歐盟同俄羅斯買, 每年都唔只3,000億啦......3,000億解決到唔一早用????
的黃人諗吾咁高問題

勾民係勁就吾洗要長期靠俄國能源啦

果然蠢人同圍有, 撐共特別多, 俄仔露晒抵, 唔通世界咁大, 冇人取代你咩? 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]