• 瀏覽: 3,724
  • 回覆: 24
+4
引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-5-16 18:17 發表

烏方都承認俄軍強渡成功
1450仲振條屁咩
同中國男子足球一樣,輸波唔重要,但唔好輸得咁難睇。

引用:
原帖由 derbi 於 2022-5-16 18:21 發表

1450識唔識字?
烏方承認被強渡
即係承認整個北頓/利西昌斯克有被抄後路既危險
1450覺得擊毀幾十架車就贏左頓巴斯戰役?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-5-16 18:17 發表

烏方都承認俄軍強渡成功
1450仲振條屁咩
渡河是為了斷烏軍後路,因烏軍被迫後撤,留意藍色的河。圖為5月12日。B B C

引用:
原帖由 rayhome99 於 2022-5-16 19:12 發表

渡河是為了斷烏軍後路,因烏軍被迫後撤,留意藍色的河。圖為5月12日。B B C

最新圖15/5

引用:
原帖由 神殿老子 於 2022-5-16 10:01 發表

美軍和美軍訓諫的軍隊冇打贏過咩仗
美國訓練嘅阿富汗軍隊好勁,項到差唔多一個星期。

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-5-16 12:42 發表

國土防禦營是烏克蘭軍方收編的極右武裝組建
經過幾次動員
塞進去了許多動員兵
呢d就係信所謂的西方  付出極大代價!  如果美國同佢d所謂盟友  陸軍真係勁過蘇聯  ! 好多大戰役吾使比德國打到仆係度拉!  全球陸軍前蘚聯頭三位

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-5-16 02:04 發表
影片

這次是烏克蘭國土防禦營第115旅
指控總參謀部沒有預設後備陣地
該旅被迫撤到後方
由於士氣低落
目前無法執行任務

註:目前該旅駐守日托米爾

多次出現這種情況
可從側面反映烏克蘭軍方的指揮和管理到底有多麼混亂
戲子日日拍戲收入益億聲,去打仗做炮灰聲都無聲。戲子只為錢,岸狗你去死吧!

引用:
原帖由 雨點子 於 2022-5-17 20:31 發表

戲子日日拍戲收入益億聲,去打仗做炮灰聲都無聲。戲子只為錢,岸狗你去死吧!
戲子被安排每日世界各地出show

引用:
原帖由 derbi 於 2022-5-16 18:21 發表

烏軍打得俄軍十分慘烈,不過是俄軍渡河成功了
背後隱藏了兩個事實沒有說的,烏軍有沒有比俄軍更慘烈?另一個更重要的是,俄軍成功渡河,是否即是烏軍防守失敗了?

引用:

中國男子足球係輸佐,你覺得好有面啊?不過最好照照自己的樣先啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]