• 瀏覽: 4,908
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 oyear 於 2022-5-16 17:27 發表

你是反話 定 腦中左美國台灣民主交宣毒。
欽敬欽敬
政治家首先要識玩按本子辦事, 然後又要識偷雞而得架!人地老美就玩撈到風生水氣, 老俄唔識玩就碰到焦頭爛額, 唔抵得老美古惑又想學人但又學唔來, 結果搞到犯規被踢出局。

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-5-16 17:43 發表

政治家首先要識玩按本子辦事, 然後又要識偷雞而得架!人地老美就玩撈到風生水氣, 老俄唔識玩就碰到焦頭爛額, 唔抵得老美古惑又想學人但又學唔來, 結果搞到犯規被踢出局。
唔係叫按本子辦事

是打到你反皮,然後贏盡搶晒你既資源,控制埋你既政府,連你既傳媒都控制埋。

姦淫搶殺都寫到正義, 殺人諸埋心先最實際。一你敢怒不敢言(如日本), 一你想反抗又唔夠打,只能個人用恐怖式犧牲自己抵抗,傷毛不傷皮。(如阿富汗,伊拉克,中東聖戰分子)
暗中順從密謀做反 (中國)

引用:
原帖由 oyear 於 2022-5-16 18:24 發表

唔係叫按本子辦事

是打到你反皮,然後贏盡搶晒你既資源,控制埋你既政府,連你既傳媒都控制埋。

姦淫搶殺都寫到正義, 殺人諸埋心先最實際。一你敢怒不敢言(如日本), 一你想反抗又唔夠打,只能個人用恐怖式犧牲自己抵抗,傷毛不傷皮。(如阿富汗,伊拉克,中東聖戰分子)
中國嗰招叫「悶聲發大財」

引用:
原帖由 oyear 於 2022-5-16 18:24 發表

唔係叫按本子辦事

極端偏激非理性仇美情意結?

戰爭係比拚工業製造能力,二戰時期美國製造業最強大鋼產量最多,造船造車,今時今日已經變成中國擁有工業門類最齊全,鋼產量造船能力最龐大國家,仲有稀土原料稀土治練能力都係全球最強(而軍事裝備,電子儀器都需要各種各樣稀土先製造到),美國伊戰打到子彈庫存危險水平,然後由中國大量進口子彈補充,西方幾十年去工業化先係導至衰敗原因

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-5-16 21:46 發表

極端偏激非理性仇美情意結?
講事實講中你老美,打左二百幾場仗,殺左幾千萬人
你講仇美呀? 甘你非理性幫美國洗地啦不如話

講多無謂, 一句講柒哂, 中國贏L硬.

老尾死L梗

引用:
原帖由 宇宙粉紅的隊長 於 2022-5-15 21:14 發表

核平黃石,美國少咗四個州,多咗個內海,點補?
美角中間穿左個大窿,跟住地殼裂開向外移動,之後就向下沉,玩L完。

香港最受不了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]