• 瀏覽: 28,007
  • 回覆: 219
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-1-28 07:06 PM 發表

我係香港, 香港已經係我屋企。究竟你係真唔知, 定係扮唔知, 第二同第三波疫情係的乜嘢人引起? 今次呢個第五波, 又係乜嘢人引起?
係咩,咁你一係出街 唔比返屋企。。

或者長期留係屋企,唔好出黎

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2022-1-28 02:26 PM 發表

絕對認同
動態又好液態又好跟本冇可能清零重痴心妄想禁航先可以有一線生機

引用:
原帖由 kenny938 於 28/1/2022 02:12 PM 發表
林鄭可以做到 黃又吊 藍又吊 ,真係奇人,中立的都吊 ,真係奇人 ,走啦 林鄭,你唔合適做特首,退啦,比個有能力,愛國家對香港有責任的人做啦。你無一樣做到。
仲有笑恥又係無撚用

引用:
原帖由 RealPpl 於 2022-1-28 08:29 PM 發表

係咩,咁你一係出街 唔比返屋企。。

或者長期留係屋企,唔好出黎
而家係講緊個疫情源頭, 係因為果的係外國嘅香港毒物惹埋成身病毒, 然後躝返嚟香港, 傳染比其他人, 關返唔返屋企乜事?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-1-28 10:08 PM 發表

而家係講緊個疫情源頭, 係因為果的係外國嘅香港毒物惹埋成身病毒, 然後躝返嚟香港, 傳染比其他人, 關返唔返屋企乜事?
梗係關事啦,叫你揀都咁為難嘞

咁你幾時開始出咗門,永遠唔返屋企呢??

係喎,你驚得咁交關,打咗疫苗未先

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2022-1-28 08:56 AM 發表

咪係囉,有啲仆街成日講到自己幾揪得,做事塊肯准,咩有缺心有L力,結果係踢爆自己目標係咩都唔了解.Anyway,啲愛國愛黨既見制應該出嚟解說吓囉,把握機會向之前話佢地廢物打臉嘛
你呢個台灣人,搞是搞非!

引用:
原帖由 ic310 於 2022-1-28 06:11 AM 發表
特首林鄭月娥今日(27日)出席記者會簡介最新防疫措施期間,竟用上「始作俑者」形容內地的「動態清零」疫情防控策略,所為何事? 稱不用計較形容詞

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20220127/563486172232290304267349.jpeg/UPp1TkfGF_zFcTvGhB4Lvwnd-uCQmiKZHlDSqR5Q0qk

動態清零 ...
林鄭比人問就話係內地要求,講到唔關自己事,真係幾廢下…

口快快講咗真話

附件

w644.jpeg.jpg(32.42 KB)

佢唔係相關專家,解唔到都好正常

臭西

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]