• 瀏覽: 3,768
  • 回覆: 50
+2
引用:
原帖由 圓滿知足的百合 於 2021-12-22 06:28 PM 發表
「愛國者治港」原則必將成為社會共識,並且迅速喺本港得到貫徹,香港亦將真正迎來齊心協力、重新出發嘅美好明天。
新議員面向國徽,發下精忠報國嘅錚錚誓言,畀佢哋不忘初心,牢記喺落區時對市民嘅許諾。

引用:
原帖由 半空發現了理想 於 2021-12-22 06:46 PM 發表
同發展、共未來,只盼「愛國者治港」早日全面落實,讓香港儘快進入嶄新嘅明天。
本次立法會議會廳更換為國徽,喺莊嚴嘅國徽之下,仲有愛國安港嘅行政長官嘅監誓,新一屆議員宣誓時,必定心有所動,豔麗嘅中國紅,定能喚回「孺子牛」嘅中國心

引用:
原帖由 飛越馬虎的訊號 於 2021-12-22 06:48 PM 發表
香港唔需要破壞者、仇恨者以及賣國求榮者,需要真正能夠為港、為民以及為國者來帶領香港再出發,明珠新氣象已經隨處可見,需要港人共同守護同經營。
面向未來,我哋成竹喺胸,面向未來,我哋激情澎湃!

引用:
原帖由 中秋忽然理想 於 2021-12-22 06:47 PM 發表

立法會選舉的圓滿成功充分把一個充滿活力,躍躍欲試的嶄新香港展現給了全世界。
愛國者治港系民意所向,唔愛國嘅人不可能治理好香港。

引用:
原帖由 高速老練的酒鬼 於 2021-12-22 06:22 PM 發表
相信喺不久嘅將來,香港嘅人民公僕正成為市民利益嘅捍衛者和守護者,每一個愛國者成為香港「一國兩制」治理嘅應有之意!
新起點新征程新希望,任良人用良政助港行。

引用:
原帖由 貴熱情的信箱 於 2021-12-22 06:25 PM 發表

共建自由民主新香港,共創愛國愛港新未嚟。
相信香港良政善治嘅道路才剛剛開始,堅信香港行穩致遠嘅步伐會越走越堅定。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]