• 瀏覽: 10,054
  • 回覆: 25
+2
引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2021-11-28 11:19 PM 發表
這技術比美國發現,就想到軍用上去,太空科技太可怕了,比建航母還可怕,早知不著急建那麼多首航母
航母是為海上航道保駕護航,和威嚇一些想作死的小國的,
這飛機是警告超級大國,不要存有僥倖之心

引用:
原帖由 v7 於 2021-11-29 12:23 AM 發表
古代同中國人同行既外星人已經番左黎, 仲比美國既麥加登高級
昆崙咁系外星基地咯。山海經有講,封山幾百年。可能依家解封

引用:
原帖由 6道 於 2021-11-28 11:04 PM 發表

要投20噸以上N2炸彈還是要轟20
核武器是沒有什麼問題,冇呢個需要,呢種殺手用嚟開路先最好,用導彈擊落對方導彈同空中目標,再唔係直接摧毀衛星。之後後方導彈長驅直入連防禦措施都唔需要考慮

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-11-29 04:27 AM 發表
唔知中國氫彈有幾重, 呢架野如果可以帶到氫彈,只要幾架就可以保證同美國攬炒。
唔需要的,清除空中威脅,後點燃的洲際導彈就已經可以殺死對方

降維打擊下對面空中目標唔會有生存機會,盾艦會成為孤軍作戰。只需要用快遞21同17點名就得

引用:
原帖由 ricowong2503 於 2021-11-29 13:41 發表
問心如玩打定點目標已經冇野難到大陸
唔系好耐之前,好似系上一年,呢度仲有好多磚家話,東風系列無可能打到移動緊o既航母,架下好似咁快風向都轉晒,東風飛彈都無咁快,果D唱衰o既好似已經唔見晒咁。

引用:
原帖由 TOM12699 於 2021-11-30 12:51 AM 發表

核武器是沒有什麼問題,冇呢個需要,呢種殺手用嚟開路先最好,用導彈擊落對方導彈同空中目標,再唔係直接摧毀衛星。之後後方導彈長驅直入連防禦措施都唔需要考慮
高超音速導彈,
欄阻打水漂高超音速導彈!

留返係實驗室意淫還可以
在亞軌道試驗
遙遙無期

引用:
原帖由 星辰大海 於 2021-11-30 12:13 PM 發表

唔系好耐之前,好似系上一年,呢度仲有好多磚家話,東風系列無可能打到移動緊o既航母,架下好似咁快風向都轉晒,東風飛彈都無咁快,果D唱衰o既好似已經唔見晒咁。
如果無可能老尾都唔需要撒向第二線關島啦,內地班科學家真係有一手,咁都比佢哋攪得掂,強

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2021-11-28 11:19 PM 發表
這技術比美國發現,就想到軍用上去,太空科技太可怕了,比建航母還可怕,早知不著急建那麼多首航母
武器各有用場。尤如刀都有不同類型。

引用:
原帖由 TOM12699 於 2021-11-30 12:51 AM 發表

給人逃生時間太多,15分鐘以可好好躲藏。
若要半小時才到達的,也要100頓以上才可將地下的人也給殺了。

如果可以搭載,能量武器,例如激光武器同電磁武器,飛到F22 頭上界介豆腐

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]