• 瀏覽: 18,167
  • 回覆: 158
  • 追帖: 4
正,如果好似大陸咁,每個人有底分加減仲好。👍

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴黎入左件廢人 於 2021-11-27 02:28 AM 發表

上傳D咩資料上中央?
咁怕.....佢地又攞回鄉卡
仲做埋UTUBER去國內拍片
佢地望通關急過我

引用:
原帖由 巴黎入左件廢人 於 2021-11-27 02:28 AM 發表

上傳D咩資料上中央?
上傳大數據給中央

引用:
原帖由 粉紅色炸彈 於 2021-11-28 12:45 PM 發表

上傳大數據給中央
大數據即係乜?要黎乜用?

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-11-26 05:56 PM 發表

對,死人才能隱藏所有,私隱絕對一流
咁私隱專員公署處理死人事情嗎?

引用:
原帖由 disCNman2 於 2021-11-26 09:00 PM 發表

咩需要呢?指教下.....

其次都係一少撮人,真係冇科技處理到呢D事(除非釣蝦啦)為嗰一少撮引入洪水猛獸?!
一小撮....香港係一個服務型經濟體...你口中呢一小撮, 其實係係經濟流轉中何其重要....
同埋...洪水猛獸....其實呢..你用緊八達通, 手機入面大部份apps 生活入面好多野...一樣扲緊你資料. 唔好成日為反而反...
不如你直接講你唔鍾意中國咪算鬼數..講黎講去都係d 反政府思想...

引用:
原帖由 Matt.s 於 2021-11-29 10:07 發表

一小撮....香港係一個服務型經濟體...你口中呢一小撮, 其實係係經濟流轉中何其重要....
同埋...洪水猛獸....其實呢..你用緊八達通, 手機入面大部份apps 生活入面好多野...一樣扲緊你資料. 唔好成日為反而反...
不如你直接講你唔鍾意中國咪算鬼數..講黎講去都係d 反政府思想...
鐘唔鐘意中國係兩碼子事,我只請教緊有咩事一定要通關先做到?冇視像?冇中港律師處理事務?似乎冇,或者等你指教......小數為左私事,打開缺ロ方便自己,有冇諗過亦同時引入數百萬數千萬人次攻入香港?!依家變左種病毒,分分鐘疫苗都冇效,你擔當?!況且誰.......

引用:
原帖由 disCNman2 於 2021-12-1 12:03 AM 發表

鐘唔鐘意中國係兩碼子事,我只請教緊有咩事一定要通關先做到?冇視像?冇中港律師處理事務?似乎冇,或者等你指教......小數為左私事,打開缺ロ方便自己,有冇諗過亦同時引入數百萬數千萬人次攻入香港?!依家變左種病毒,分分鐘疫苗都冇效,你擔當?!況且誰.......
.....攻入香港.....視像...中港律師....算啦   
家家有求....反正疫情都搞到成個社會亂鳩哂.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]