• 瀏覽: 10,465
  • 回覆: 67
擺明是兩種:1是禮金,請1個人飲,封幾百蚊呀。2是哂命。

熱賣及精選
引用:
原帖由 千榕 於 2021-11-22 05:54 PM 發表

有個中學同學要結婚,咁我同佢中學都熟熟地,但畢咗業就冇聯絡,之前有見到佢開咗ig,但add佢佢又冇理人......
早排從另一個同學口中知道佢要結婚,不過唔知婚期同幾時擺酒

然後我尋晚收到佢ig想add我做fd既請求,有少少奇怪。同其他朋友講起,有部份同佢以前熟過既人都收 ...
以前都熟點解唔聯糸 因為之前佢唔比你加佢? 比機會做返朋友啦 你想得太多

引用:
原帖由 看不過眼人 於 2021-11-27 12:51 PM 發表

擺明是兩種:1是禮金,請1個人飲,封幾百蚊呀。2是哂命。
唔會去呀,咁多年唔見依家先搵人.....

引用:
原帖由 Ask+ 於 2021-11-28 05:52 PM 發表

以前都熟點解唔聯糸 因為之前佢唔比你加佢? 比機會做返朋友啦 你想得太多
如果要做返朋友,等結婚先嚟做都好難唔諗太多喎

引用:
原帖由 千榕 於 2021-11-22 05:54 PM 發表

有個中學同學要結婚,咁我同佢中學都熟熟地,但畢咗業就冇聯絡,之前有見到佢開咗ig,但add佢佢又冇理人......
早排從另一個同學口中知道佢要結婚,不過唔知婚期同幾時擺酒

然後我尋晚收到佢ig想add我做fd既請求,有少少奇怪。同其他朋友講起,有部份同佢以前熟過既人都收 ...
有d人幾舊水都唔放過, 好耐冇聯絡既舊同事朋友, 都可以厚住面皮照比帖人

比著我知道就結婚先搵番你,我自己一定唔會彩佢

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-11-29 05:29 PM 發表

有d人幾舊水都唔放過, 好耐冇聯絡既舊同事朋友, 都可以厚住面皮照比帖人
好多呢d cheap人

結婚要錢呀 你明唔明

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]