• 瀏覽: 8,859
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-11-12 11:08 AM 移動
一直都覺得美心挺貴的,今年買了嘗了下,確實味道不錯,希望越做越好。有得月餅真的是又貴又不好吃

熱賣及精選
長期幫襯啦🍻🍽

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-11-12 09:27 AM 發表

大班呢?
慢慢消失!

啲叻人買月餅寄去英國。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-11-12 09:21 AM 發表

怡和旗下牛奶國際發布第三季中期管理報告,指出第三季整體表現仍受新冠肺炎疫情影響,惟牛奶國際並無披露季內實際經營數據。但由於去年同期業務因政

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201119/406101359507542016590463.jpeg/y1UJrwJwJxXgiCZuyozVdZPy5AjsQBFcQw7phUMO6YU?v=w1280r16_9
唔係俾昆蟲抵制咩?點解會賺多咗?
證明班日日排隊食垃圾嘅昆蟲對社會係冇乜影響力。

曱甴大班?

引用:
原帖由 山邊瘦達人 於 2021-11-16 04:37 PM 發表

一直都覺得美心挺貴的,今年買了嘗了下,確實味道不錯,希望越做越好。有得月餅真的是又貴又不好吃
一分錢一分貨。大X就一斤錢垃圾貨!

Good news ,黃人又話抵制?

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2021-11-12 11:55 發表

話撐黃色經濟圈班廢物有鬼錢咩,肯定衰晒啦!
呢次班黃狗叻番次哪,識得叫d商家衝,自己就鬆。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-11-12 09:21 發表

怡和旗下牛奶國際發布第三季中期管理報告,指出第三季整體表現仍受新冠肺炎疫情影響,惟牛奶國際並無披露季內實際經營數據。但由於去年同期業務因政

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201119/406101359507542016590463.jpeg/y1UJrwJwJxXgiCZuyozVdZPy5AjsQBFcQw7phUMO6YU?v=w1280r16_9
明明內地人唔嚟得買月餅架, 唔通香港人真係鐘意食美心?
當日係到搞屁棍個班, 香港真係差D比你地累死

引用:
原帖由 ngben 於 2021-11-12 10:51 AM 發表

曱甴去哂邊
坐監著草青山

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]