• 瀏覽: 29,046
  • 回覆: 160
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 vghy1234 於 2021-10-29 06:40 PM 發表

黃狗,移民系個人意志啦,習大大個女返大陸啦。低能仔。
一定係黨報報的. 有幾真實? 明架啦.

引用:
原帖由 vghy1234 於 2021-10-29 06:40 PM 發表

黃狗,移民系個人意志啦,習大大個女返大陸啦。低能仔。
我寫主席 親 戚 啊, 白癡仔.
提醒埋你啦,喺澳洲啊.

引用:
原帖由 9個正理想 於 2021-10-29 07:59 PM 發表

我寫主席 親 戚 啊, 白癡仔.
提醒埋你啦,喺澳洲啊.
白痴仔,主席點管到親戚啊,黃狗連父母都欺凌。仲講咩親戚。
其實黃狗想講貪腐,民主病毒的政商勾結更加嚴重。黃瓜李點解發?他識政商勾結。

1600個提問,無所謂,一於每日用幾個鐘答一個提問,到時世貿運作癱瘓,睇下邊個急,拿拿聲外國變面話一場誤會,香港海外在逃的手足無教外國人,咩叫攬炒,too bad

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-10-25 06:53 AM 發表
開始明白白人世界的標準, 邏輯, 價值觀, 佢地嘅期望係比你中國加入WTO, 要一面打倒你共產體制一面要你大量採購美加澳日產品, 唔可以有任何反抗行動, 變相係經濟八國聯軍瓜分你中國天然資源, 外匯儲蓄, 你要賣低價高質產品比佢地享受, 另一方面要買佢地高價低質產品維持佢地出口貿易, 缺一不可
根本咩制度都係假!始終係弱肉強食嘅世界!邊個拳頭大,邊個話事

引用:
原帖由 chun4321 於 2021-10-25 08:59 AM 發表

美帝點打壓華為?
師兄你尋日先出世呀?

引用:
原帖由 wayfarer 於 2021-10-25 05:43 AM 發表
世界貿易組織(WTO)周四舉行「第8次對中貿易政策審議會議」,美國、歐盟、日本、英國、澳洲和加拿大都參加這場自2018年

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20211022/photo/bkn-20211022145102524-1022_00842_001_01b.jpg?20211022180229

左宗棠有云:「能受天磨真鐵漢,不遭人嫉是庸才」。千古 ...
點呀?圍攻成點?攻上光明頂未?

引用:
原帖由 wayfarer 於 2021-10-25 05:43 AM 發表
世界貿易組織(WTO)周四舉行「第8次對中貿易政策審議會議」,美國、歐盟、日本、英國、澳洲和加拿大都參加這場自2018年

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20211022/photo/bkn-20211022145102524-1022_00842_001_01b.jpg?20211022180229

左宗棠有云:「能受天磨真鐵漢,不遭人嫉是庸才」。千古 ...
搞咁多政治操作咪又要受Omicron折磨

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-25 06:58 AM 發表

白人就係咁, 佢以為佢地就係天下,

在194X年, 佢地就係咁, 夾埋就老屈了巴勒斯坦土地俾以色列, 懶理巴勒斯坦在那裡己立國5百多年, 亦懶理以色列在那裡屠殺及搶奪巴勒斯坦人

白人就係咁邪惡
巴人就是輸蝕在當年未「立國」,同幾百年前的美洲一樣!

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2021-10-25 10:01 AM 發表
世貿大事點解要閉門會議﹖給全世界睇清楚所謂的1600條問題有幾多係重覆再重覆﹖點解唔比中國公開反駁那些國家﹖
那些提問者都驚他們提出的問題太過白痴,被人恥笑的!

咁先公平。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]