• 瀏覽: 31,937
  • 回覆: 202
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 JJJtai 於 2021-10-28 09:16 AM 發表

你諗清楚先就真。大家夾錢落戶口,其中一方未得共識去拿錢走,若果咁都係啱,老婆應該快快手清走戶口內所有錢。
拿錢走可以係賭、嫖,同比細路結婚係2回事,仲要叫人清走d錢,唔好係度離間人地。你心腸不好!

引用:
原帖由 海邊12 於 2021-10-26 06:57 PM 發表

根本就係你自己問題
同埋你老公而家攞晒你啲錢咩?
攞自己錢有咩問題?
你呢啲女人根本就想把持財政大權!!
講白啲你洗錢就大條道理
老公洗錢就犯天條
自己檢討下啦
唔洗回覆我啦
我係男人都覺得你有問題

引用:
原帖由 海邊12 於 2021-10-28 09:14 AM 發表
你覆樓主啦
回覆我冇用
問題係究竟入面有幾多錢冇人知
個個就幫晒個女話個男人唔咁攞晒啲錢
可笑
戶口邊個大份邊個細份冇人知
攞自己錢同你講係人情口講係道理
唔好成日覺得男人錢一定要比女方管啦。。。。醒下啦
知唔知咩叫聯名戶口呀,拎錢唔使同另一個人講?邊個做你老婆真係慘

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-10-28 06:15 PM 發表

知唔知咩叫聯名戶口呀,拎錢唔使同另一個人講?邊個做你老婆真係慘
九唔搭八
你回覆樓主啦
睇清楚人地寫咩先啦

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2021-10-28 13:00 發表

拿錢走可以係賭、嫖,同比細路結婚係2回事,仲要叫人清走d錢,唔好係度離間人地。你心腸不好!
你就心腸唔好,結婚應該自己負責量入為出,冇錢咪唔好搞咁多囉,其實同冇錢走去亂洗冇分別。佢哥中意贊助細佬,縱容係佢既事,私己搞掂。絕唔應該未得同意攞另一半既錢。若果一齊儲錢可以任攞,誠信破產,樓主都有權清空個戶口啦,

引用:
原帖由 RickyII 於 2021-10-23 09:27 PM 發表
當送金器囉
其實買金器如果月尾有時間去珠寶節買, 分分鐘仲平過出面

引用:
原帖由 掃地工人 於 2021-10-23 07:25 PM 發表
佢細佬結婚,我同老公傾好1萬蚊人情。

但原來佢又瞞住我叫我老公姐係佢阿哥資助佢結婚,想我老公資助佢5萬!

我老公仲諗住瞞住我,如果唔係聯名戶口冇咗5萬蚊我真係唔會知!

補充多少少, 佢唔係借,係要我哋出錢
佢哋細路時喺屋企格劍又係瞞住妳

#我估

果幾萬元其實用左去叫雞..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]