• 瀏覽: 11,940
  • 回覆: 57
引用:
原帖由 秋落 於 2021-10-13 01:29 PM 發表

比點心機去想美國大勝啦!美國核武一升空俄羅斯也會即時反應,核武俄羅斯比美國更多誰勝誰敗也不知,美核攻擊中國要從北極經俄羅斯才到達。
仲有, 北韓都有核彈, 佢更想打鑊美國

其實, 美國都好危
如伊朗都有埋核導彈可攻擊美國的話

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-13 02:07 PM 發表

仲有, 北韓都有核彈, 佢更想打鑊美國

其實, 美國都好危
如伊朗都有埋核導彈可攻擊美國的話
朝鮮核彈是對日本的,伊朗核武對以色列。

引用:
原帖由 秋落 於 2021-10-13 02:29 PM 發表

朝鮮核彈是對日本的,伊朗核武對以色列。
兩國週邊都有美軍基地!

美國講,不要問,只要信,信者得永生,上天堂,見上帝!

而家先留意到東風26,有綽號「關島快遞」之稱喎

18馬赫/倍音速

關島擋條看呀

引用:
原帖由 後天粗野的水樽 於 2021-10-11 05:25 PM 發表
美國媒體一邊承認「美國喺高超音速武器領域落後於中俄」,一邊卻高調宣稱「『暗鷹』導彈可以從關島發射後數分鍾內打擊中國大陸」。
最大問題係敢唔敢打?論超音速武器美國只係阿四,人哋北韓都排第三

引用:
原帖由 秋落 於 2021-10-13 01:16 PM 發表

斬首誰怕誰?中國軍隊的軍魂外國人不懂曱甴更不懂,敢用這下三流手段的國家會吃不了兜着走。
看來你看不出端兒來,中國人都是集團行動,而且人才濟濟,斬首模式對中國無用。

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-10-13 10:57 PM 發表

你又唔係核大戰後生存者你又知邊個勝出
真係尻噏當秘笈
香港唔會係核打擊目標,北上廣深四大城市肯定 會喺第一波攻擊中消失

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-10-14 09:49 AM 發表

香港唔會係核打擊目標,北上廣深四大城市肯定 會喺第一波攻擊中消失
完來又係以中美打核戰,燒唔到自己的幼稚思想

2009年,倫敦班共濟會白痴都係以為美國向中國發動生化襲擊會燒唔到自已,世界無了其他種族後,就只剩佢白人可獨享的思想

事實死得最甘咪就係呢d囉

一打中美核戰,世界無一倖免!

https://youtu.be/wqKn_3iJOP4
猜想一下,現代城市抗低當量核武能力。
爆炸造成至少190人死亡、6500多人受傷,3人失蹤。因為倉庫內發生爆炸的2750噸硝酸胺。

彈徑即正義,看作WS火箭炮好了。

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-10-14 09:49 AM 發表

你真係笑死我啦。

深圳和香港相差只有一條深圳河,打仗會計只消滅深圳但不傷到香港嗎?

可以的話阿富汗不會死20多萬人,九成幾是平民,誤殺。
連常規武器都控制不了,會控制到威力更大的武器?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]