• 瀏覽: 64,945
  • 回覆: 479
  • 追帖: 2
+22
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 08:05 PM 發表

又係不停重複打呢堆字,不過完全講唔出見解
最後只有逃避
正常成年人會有基本邏輯思想
1.等於係條街到有人無啦啦比一萬元你,咁你點理解呢
2.又或者有個女仔大家唔認識的,不過無啦啦佢錫你一啖

人肯面對現實代表呢個人係一個肯追求進步的人,不過你一定唔係囉
正常邏輯?咁反問你,正常邏輯你嗰兩條問題又點理解呀。
乜嘢係正常邏輯你根本就唔識,唔肯面對現實嘅人係你,你自己都講咗你係無真實證據,咁即係你憑空想像呀。
其實你基本上就已經搞錯一件事,正常邏輯係唔會憑空去想像,而必須係根據某種原因或者理據去作出推論,從而得到合理嘅結果。不正常嘅邏輯才會用憑空想像去作出推論,最可笑就係你嗰句反問呀,完全係無任何邏輯可言。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 08:08 PM 發表

你根本就唔識政治,因為睇你回答完全冇內容,來來去去得幾個字
你呢種人只懂圍爐取暖自我感覺良好
乜你以為你講句我回答完全無內容,就可以叫做反駁完嗱。
乜嘢叫做回答無內容,你自己呢個回覆咪就係完全示範囉。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 08:10 PM 發表

我睇你真人年齡30歲都冇,所以先答得咁無知
哈哈哈,你連我年齡都可以亂猜,所以錯就係必然嘅事。
點呀,回答唔到乜嘢係正常邏輯呀,要轉移視線了吧。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 06:56 PM 發表

呢 d 背景資料有乜可能會真,孟婆位置根本就係黨員啦,乜野民企嘅財務官晒氣啦
我以前讀Master都有nds幾個同學係黨員,有乜咁出奇呢?

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-9-27 08:39 PM 發表

我以前讀Master都有nds幾個同學係黨員,有乜咁出奇呢?
咁你要知道唔同時候有唔同位置
孟婆坐得呢個位就代表緊國家

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-9-27 09:21 AM 發表

有咩問題呢?
個制裁當時仲有效
個制裁中國有份通過
而且孟嘅問題唔係同制裁有直接關係
而係孟向國際金融機構向提供明知係錯誤嘅資料想呃錢/服務
制裁都取消, 2013又交代有伊朗生意
怎樣有效? 怎樣錯誤嘅資料?

同美國一樣來屈你, 是rule base 精神吧!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-26 01:49 PM 發表
認左咩?
玩字眼偽術吧!
真係認罪既唔俾天價罸款點會肯放人。
美國窮到剛剛又要國會提高債務上限了。
你買左P50未?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-26 11:12 PM 發表

派海軍陸戰隊去中國拉人?
有膽做做先講。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-26 11:12 PM 發表

派海軍陸戰隊去中國拉人?
你古中國系阿富汗。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-26 01:37 PM 發表
因美國申請引渡回美審訊而被滯留加拿大差不多三年的華為高層孟晚舟,已在不承認控罪的情況下,得到美國控方同意,雙方達成延後起訴協議,並且獲得加

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210926/518779696540815360985260.jpeg/izCBA9P4QAAhaQwKLSadPZo-Bp5d3Nf7-1rfcPta33A

呢篇報導寫 ...
支持釋放孟晚舟扣留加拿大丈夫,及扣留美國兒子,國家一定要爭取人質回國😂

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-9-27 09:33 PM 發表

咁你要知道唔同時候有唔同位置
孟婆坐得呢個位就代表緊國家
華為係民企,孟小姐係華為財務高管,代咩表國家?!痴痴地

引用:
原帖由 kxkx 於 2021-9-28 09:31 AM 發表

你買左P50未?
仲用緊 P30 ,開心使用中。
可以既,下次換機都想買返華為!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-9-26 02:10 PM 發表
儍儍地~日嘈夜嘈冇人理 ;美帝講1句就放
美帝出牌點會咁簡。
香討負評王!

Crazyyyyy

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]