• 瀏覽: 1,601
  • 回覆: 25
引用:
原帖由 良心打白條 於 2021-9-15 03:01 PM 發表

其實拜登都話吾到事,下界又未必係佢做,有咩好傾呢?
做唔做得完今屆都問題啦

熱賣及精選
做完先講😁😁😁😁

附件

IMG_20210915_153115.jpg(52.99 KB)

2021-9-15 03:37 PM

IMG_20210915_153251.jpg(47.79 KB)

2021-9-15 03:37 PM

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-9-15 03:04 PM 發表

楊老虎說的還不清晰?
老尾沒資格從實力地位出發向中國說事。
面係人比…敗登陰公豬🐷

當初肯咁樣對特朗普,美國就無之後既氣焰啦。

拜登上場後頭頭碰着黑,冇樣掂,見佢盞俾佢沾染埋啲衰氣,過主啦!

睇中國官方講,好圓的沒有no也沒有exactly yes ... okay!

9月15日,外交部發言人趙立堅主持例行記者會。有記者稱,拜登總統在9月10日同習近平主席的通話中曾提議舉行中美元首峰會,中方對此持何立場?

趙立堅表示,我能告訴你的是,9月10日上午,習近平主席應約同拜登總統通電話,就中美關係和雙方關心的有關問題進行了坦誠、深入、廣泛的戰略性溝通和交流。雙方一致認為兩國元首就中美關係和重大國際問題深入溝通,對引領中美關係正確發展非常重要。雙方同意繼續通過多種方式保持經常性聯繫。

美國食檸檬咁無面,跌落地都要拿渣沙。否則堂堂大國剛剛阿富汗慘敗急逃亡,又一次柒出地球。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-9-15 03:26 PM 發表

做唔做得完今屆都問題啦
皇太女哈里斯已經虎視眈眈。
川王如果明年當選眾議院議長,就是法定第二順位繼承人。
到時候,川王必定要拿哈里斯的繼承資格(哈里斯父親牙買加人,川王必定質疑哈里斯的出生地)說事,美國總統大位風云詭譎。

美國支持一個中國(台灣是中國一部份),才有得談

做咩啫,唔見咪唔見囉,做咩話俾人知啫!

叫我以後點見人呀...

同個老人癡呆談判,浪漫時間吧。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]