• 瀏覽: 11,574
  • 回覆: 40
+11
引用:
原帖由 KAZ327 於 2021-9-8 10:34 AM 發表

趕走左就發現原來自己承受唔起
英國人願意做,就唔駛搵外勞啦。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-9-8 10:40 AM 發表

BBC想叛國了?

天下圍英,自己友都冇面俾

引用:
原帖由 朋友號00 於 2021-9-8 10:34 AM 發表

啱呀,機構有危機吖嘛。依家明顯冇危機但d廢人on99以為有。
而廢人又冇自知之明唔知自己廢,由一個冇危機嘅機構走去有危機嘅
師兄真係串到條黃畜笠嗲都冇,還在嘀咕中

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2021-9-8 10:59 AM 發表

師兄真係串到條黃畜笠嗲都冇,還在嘀咕中
依D柒頭9up又思路混亂, 廢人冇L叫錯佢

物流等人用呀,曱甴仲唔快去

曱甴仲唔快去

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-9-7 01:07 PM 發表
根據英國國家統計局數據,脫歐後有數千名工人離開英國,這讓勞動力短缺問題變得更為嚴重,衝擊英國物流業至食品業的供應鏈,英格蘭、蘇格蘭和威爾斯的麥當勞因而宣布暫停供應奶昔。 彭博社報導,麥當勞24日在聲明

奶昔事少,再搞落去,連基本糧食運送都會有問題。

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/3042164/%2 ...
走幾千人就冇奶昔? 不過唔怕, 有一班曱甴頂上.

唔怪得黃人讀完大學都做物流外賣,因有大把機會,200萬人快去。

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-9-8 11:51 AM 發表

走幾千人就冇奶昔? 不過唔怕, 有一班曱甴頂上.
走咗一百三十萬勞工。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 7-9-2021 01:07 PM 發表
根據英國國家統計局數據,脫歐後有數千名工人離開英國,這讓勞動力短缺問題變得更為嚴重,衝擊英國物流業至食品業的供應鏈,英格蘭、蘇格蘭和威爾斯的麥當勞因而宣布暫停供應奶昔。 彭博社報導,麥當勞24日在聲明

奶昔事少,再搞落去,連基本糧食運送都會有問題。

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/3042164/%2 ...
香港人可以寄d米、油、舊衫去接濟英國鄉下的親戚

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-9-9 04:03 AM 發表

香港人可以寄d米、油、舊衫去接濟英國鄉下的親戚
咁樣又要辛苦個班被遺棄了在香港的高齡老人去超市搶購柴、米、油、鹽、醬、醋、茶等寄去陰國比班高尚移民了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]