• 瀏覽: 746,571
  • 回覆: 7,094
  • 追帖: 20
+218
引用:
原帖由 上環 於 2022-7-3 20:02 發表

佢自己話唔係嬲啊,睇見佢直頭二個貼係度暴走,重要自己同自己講野就諗住可以避免刑責

叫佢慳撚d啦,除非唔玩檢舉,只要一玩檢舉,我大撚把辦法入鳩佢啦,佢都柒柒下

以為玩檢舉好撚醒
隻癲狗話唔花時間,終於解釋到啲豬點嚟

引用:
原帖由 上環 於 2022-7-3 20:02 發表

佢自己話唔係嬲啊,睇見佢直頭二個貼係度暴走,重要自己同自己講野就諗住可以避免刑責

叫佢慳撚d啦,除非唔玩檢舉,只要一玩檢舉,我大撚把辦法入鳩佢啦,佢都柒柒下

以為玩檢舉好撚醒
3分鐘...3分鐘後我就頂左你個"罪人"位嚟做...
信乎...

引用:
原帖由 白沙灣 於 2022-7-3 20:00 發表
唔係我自吹自擂...認C認plcae...
想當年只馬夾住條馬尾...
嗌生嗌4...又話泳狗5再出鐵...
多少都有我一公...

好多年前我刀自稱...
文如槍~筆似劍...嫁啦...
我要講多一句,係我檢舉佢個撚樣架,鬼撚叫佢檢鳩我先啊,檢完真開心

認撚住我啊,馬柒頭,係我檢你架

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-7-3 20:04 發表

隻癲狗話唔花時間,終於解釋到啲豬點嚟
佢真係得閒到震,日日派豬

引用:
原帖由 白沙灣 於 2022-7-3 20:05 發表

信乎...
有無咁準啊

引用:
原帖由 上環 於 2022-7-3 20:07 發表

佢真係得閒到震,日日派豬
唔通日日對住個老女人打飛機咩

其實我呢個鋪都諗住關,差唔多夠post,開一個新架啦,呢次唔該晒佢啦

引用:
原帖由 白沙灣 於 2022-7-3 20:05 發表

信乎...
我而家明白你點解咁憎呢個撚樣,無端白事就係度攪事,之前就攪鳩嘻哈

而家呢鋪就擺到明攪我啦,一陣又話沒完沒了,我好撚驚架,驚佢唔撚玩啊

我當佢傻仔咁玩佢都未撚知

其實呢, 原本不值一提...

大家都記得...
當年...
只下4講到某處好黑暗...有好大勢力要逼害只下4...
又話要遠走他鄉...
結果...蝦蝦蝦...

不過呢, 要求D冇口齒守信係好無謂...
更難得係佢有班信眾合埋眼跟...
呵呵呵...

引用:
原帖由 白沙灣 於 2022-7-3 20:36 發表
其實呢, 原本不值一提...

大家都記得...
當年...
只下4講到某處好黑暗...有好大勢力要逼害只下4...
又話要遠走他鄉...
結果...蝦蝦蝦...

不過呢, 要求D冇口齒守信係好無謂...
更難得係佢有班信眾合埋眼跟...
呵呵呵...
係好大勢力會迫害佢,唔走唔得,中國十大首富其中一個

佢自己講完唔笑個下好

其實玩香討當同人嘈,同人爭吵個陣,最撚蠢就係玩檢舉,因為一嘈得就一定係二個人以上黎嘈

當個傻仔檢舉時候,版主一做完野,另外被檢舉的一定檢舉番佢,呢d傻仔點會走得甩

我以前玩新聞版,同d黃撚嘈足十幾二十版都無事,因為大家都識玩,只要唔檢舉就大家都無事

也只有d蠢撚以為自己好撚叻,玩檢舉,最後咪齊齊上路咯

引用:
原帖由 上環 於 2022-7-3 20:21 發表

我而家明白你點解咁憎呢個撚樣,無端白事就係度攪事,之前就攪鳩嘻哈

而家呢鋪就擺到明攪我啦,一陣又話沒完沒了,我好撚驚架,驚佢唔撚玩啊

我當佢傻仔咁玩佢都未撚知
嘻哈不再玩,是有識之士的損失,對馬頭這種騙徒,少了一個監察者!

引用:
原帖由 lawo 於 2022-7-4 13:18 發表

嘻哈不再玩,是有識之士的損失,對馬頭這種騙徒,少了一個監察者!
嘻哈有話唔玩咩?我見佢只係小左上黎,無話唔玩,估唔到豬先生跟到過黎呢邊派豬

佢真係好撚唔得閒

引用:
原帖由 上環 於 2022-7-4 15:36 發表

嘻哈有話唔玩咩?我見佢只係小左上黎,無話唔玩,估唔到豬先生跟到過黎呢邊派豬

佢真係好撚唔得閒
佢應該無主動發貼做樓主,其他就不知,自從女神不連任,水落石出,証明
馬頭班人係騙子之後,我都少咗玩了!

引用:
原帖由 lawo 於 2022-7-4 17:45 發表

佢應該無主動發貼做樓主,其他就不知,自從女神不連任,水落石出,証明
馬頭班人係騙子之後,我都少咗玩了!
嘻哈大號禁左言,所以只玩小號,但佢係小左上黎,呢個係事實

其實早就知女神無得連任架啦,只係睇下班友重要拗d乜咁解

咁當然佢地都唔會服,咪由鳩佢地日日係度鳩吹咯,得閒睇下班傻仔係度吼住新特首做錯

就夠好睇,即係我之前講的,班友就係口講支持中央,但係就準備掟石

佢地好易精神分裂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]