• 瀏覽: 17,389
  • 回覆: 35
  • 追帖: 21
+2
引用:
原帖由 oyear 於 2021-8-2 09:26 AM 發表

姓葉深藏就正常
仲敢出黎就想申請入獄

相信已計劃好出逃計劃
已經三日無現身!

一文四貼
阿爺搞左選委會,今日效果已出,梁Xkit 果班仆街唔敢出了,我當初估計阿爺選委係有 810 鑽石票,以今日咁睇,1000 都有。即係話阿爺的選委程序化完成。立法會的 40 紅底加多 6 真愛國又一定無問題。行政導架構完成,下一屆政府,就係改革政府了!阿爺強調一國二制,就是一國二制,喜歡一國一制的,阿爺都俾左位俾大家上大灣區。
今次武官行動,完全付合阿爺一國二制精神,武官主動做足調查,開足 File,要教處常秘配合做事,再要求中央發文支持,叫真假建制收聲,所以成件事一擊即中。
一國二制,港人治港,宜 d 就係阿爺的要求,也是港人本份!

我唔知馬先生邊個帖最適合,我落響呢度啦:
唔知點解華記今日竟然話要捧何君堯做特首,我感到好擔心,咁同將何律師捧殺無分別...
何律師佢好似太過特立獨行,唔適合去管理政府,中央更加對佢無信心....

引用:
原帖由 小市民0009 於 2021-8-1 11:28 AM 發表
啲『恨林派』講到依家係阿爺直接管治緊香港,阿爺升比家超同鄧一哥係要架空林鄭喎,真係無言,回應佢哋都係果兩個字『你啱』!
呢班人想一國一制嘛....
正如馬先生話齋:佢地咁想一國不如返內地住算啦....

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-8-4 04:43 PM 發表
一文四貼
阿爺搞左選委會,今日效果已出,梁Xkit 果班仆街唔敢出了,我當初估計阿爺選委係有 810 鑽石票,以今日咁睇,1000 都有。即係話阿爺的選委程序化完成。立法會的 40 紅底加多 6 真愛國又一定無問題。行政導架構完成,下一屆政府,就係改革政府了!阿爺強調一國二制,就是一國二制,喜歡一國一制的,阿爺都俾左位俾大家上大灣區。
今次武官行動,完全付合阿爺一國二制精神,武官主動做足調查,開足 ...
選委會1500人相信有9成都係中央控制到的人選....
犯暴肯定唔會再有位俾佢地...
我相信選委完結後,中聯辦就開始協調立法會果90席了....

我仍然相信來屆立法會可以協調到,無需選舉下全部自動當選.....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-8-4 11:00 PM 發表
我唔知馬先生邊個帖最適合,我落響呢度啦:
唔知點解華記今日竟然話要捧何君堯做特首,我感到好擔心,咁同將何律師捧殺無分別...
何律師佢好似太過特立獨行,唔適合去管理政府,中央更加對佢無信心....
華記係藍人小算盤人,其實大部份油管 KOL 都係小算盤人,即係可以隨時因為利益改變立場。
特首,不用擔心,阿爺在大廳,阿爺會選一個識管香港的人,而且宜家仲有市委書記,怕甚麽!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]