• 瀏覽: 29,622
  • 回覆: 115
+5
引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-29 08:29 PM 發表
近年好多黃絲持BN0 移民英國 , 令人羨慕不巳 , 紛紛報喜 , 生活無憂又自由 , 天堂嘅生活都比下去了 !

香港人持有BNO移民 英國 , 最受歡迎 , 可能英國曾管冶香港 , 對香港人信任及有感情 , 發展事業光明大道 , 估計封侯拜爵都唔難 , 年薪千萬係基本 , 可惡嘅藍絲極為無知 , 製造大量假新聞 , 偽裝移民英國港人生活艱難 , 令人齒冷 !

各位已移民英國及準備移民英國嘅 ...
對對對
假新聞,回歸前英國當香港人是狗都是作的。
問都唔駛問就賣港做越南難民第一收容港是假的
白屋將反英國統治者將他們消失是假的

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 29-6-2021 22:25 發表

咪係,肯努力就一定掂。
只要相信自己係鬼佬,自己就一定可以在英國生存下去。
信者得救!✌🏻 Sure Win!
Don't come back.

引用:
原帖由 edw42454849 於 30-6-2021 06:43 發表

網友,人藍就老襯喇 !

依家我同你都只能在比地獄更地獄嘅香港生活咋 !

已移民英國嘅黃絲千祈唔好返香港 !
藍絲無咁既福份。☝🏻😭

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 29-6-2021 22:25 發表

咪係,肯努力就一定掂。
靠自己一雙手打拼,一定掂!
支持黃絲。

引用:
原帖由 yaomn 於 30-6-2021 07:05 發表
過去英國的hker個個都係磚業人士,點會搵唔到工。而且福利又好,住洋樓養蕃狗,有女有車,真係中左delta 都抵
如此光榮的生活,真係死了都是值得的。

有表妹及表妹夫半年前以BNO移民英國,已經買了一別墅定居,又已經找到一份年薪50萬鎊好工,佢話今世都不會返回香港!英國好,大家快D移民!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-6-30 10:17 AM 發表

網友,你俾藍絲呃咗喇 !

據我朋友講 ,佢侄仔話英國有個 ( 黃絲港人移民英國群組 ) ,佢哋互助互愛,集結數萬義工,為黃絲服務 !

佢侄仔最鍾意電召群組中嘅 (五眼聯盟天使小組 ),只要你門口掛個黃絲BN0港人牌 ,30分鐘就到 ,澳大利亞、紐西蘭、加拿大、英國、美國籍嘅高中美少女義工即到 ,有老婆仔女就提供家務幫助 ,單身宅男就( 床務幫助 ) ,完全免費,爽到無朋友 !

黃絲千祈唔好 ...
這個一定係真人真事,我表弟在香港無老婆,佢都係用BNO移民,佢傳D 片比我睇,晚晚都有免費靚鬼妹為伴,恨到我流口水,可惜我無BNO,無福享受人間春色

引用:
原帖由 oyear 於 2021-10-30 10:50 PM 發表

對對對
假新聞,回歸前英國當香港人是狗都是作的。
問都唔駛問就賣港做越南難民第一收容港是假的
白屋將反英國統治者將他們消失是假的
網友 ,你就明事理嘞 !

你講嘅多數係假新聞 ,介紹你睇網上版 ( 羊村十二勇士 ),最能反映黃絲認知嘅事實 ,簡單易明,作者好似就嚟被提名諾貝爾文學獎添 !

移民英國,死別香港,方為正道 !

引用:
原帖由 fb375ada52fd23 於 2021-10-31 08:26 AM 發表

這個一定係真人真事,我表弟在香港無老婆,佢都係用BNO移民,佢傳D 片比我睇,晚晚都有免費靚鬼妹為伴,恨到我流口水,可惜我無BNO,無福享受人間春色
網友 ,當然係真事喇 !

據我朋友嗰侄仔講 ,除咗( 五眼聯盟天使小組 )業務擴充 ,依家仲有( 五眼聯盟女兒國天使小組 ),玩法更有樂趣,完全免費 !

只要你持有BNO ,係英國見到住宅掛有( 五眼聯盟女兒國天使 )牌 ,你就可以入內同美少女同住幾日甚至幾個月試婚,真係俾到家嘅感覺你架 !

移民英國,死別香港 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-10-31 08:53 AM 發表

網友 ,你就明事理嘞 !

你講嘅多數係假新聞 ,介紹你睇網上版 ( 羊村十二勇士 ),最能反映黃絲認知嘅事實 ,簡單易明,作者好似就嚟被提名諾貝爾文學獎添 !

移民英國,死別香港,方為正道 !
對,去到英國做掃街,交40%都是甜美的。
住木屋,
開幾千蚊媒汽地熱暖風機過冬,皮膚乾燥爆裂都是滋潤的!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-10-31 09:12 AM 發表

網友 ,當然係真事喇 !

據我朋友嗰侄仔講 ,除咗( 五眼聯盟天使小組 )業務擴充 ,依家仲有( 五眼聯盟女兒國天使小組 ),玩法更有樂趣,完全免費 !

只要你持有BNO ,係英國見到住宅掛有( 五眼聯盟女兒國天使 )牌 ,你就可以入內同美少女同住幾日甚至幾個月試婚,真係俾到家嘅感覺你架 !

移民英國,死別香港 !
隔離版又有帖子唱衰英國,話信錯連登仔,移民咗去英國生活潦倒,就嚟瞓街咁慘?

假新聞 ,黃絲手足唔好信 !

請堅持信念,死別香港 !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]