• 瀏覽: 5,197
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-6-11 05:40 PM 發表

Football is business

轉用新波才可賣錢、賺錢
(全世界所有球隊都會換新波去習慣比賽)
更可brand building,帶起整個品牌銷售其他有關商品,如球衣、球鞋、……
adidxx在這方面就得非常成功

有一年(約2002年、忘記了),個波改輕咗,改漂咗,目的是令到守門員更加困難去判斷皮球去向,繼而增加入球,增加球賽之吸引力 (FIFA是同意,因為0比0的球賽是會失去 ...
2004灰色嗰個波

熱賣及精選
係唔係都搵d野黎攪下,咁老細先知道你有返工

引用:
原帖由 秋天清涼的樹根 於 2021-6-11 04:12 PM 發表

歐國盃開鑼
今日返工搭車個陣見到原來歐國盃個波都有進化史
唔知old news左未

不過我覺得好似最靚都係96年個個
你第一日睇波咩?

引用:
原帖由 秋天清涼的樹根 於 2021-6-11 04:12 PM 發表

歐國盃開鑼

好出奇咩?  條條女個波都唔同樣架啦

應該是每場歐國盃都吾同波

方便做波

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-6-11 05:09 PM 發表

樹根睇波太少!

好多你身邊用緊嘅產品
時常在變

例如 : 香煙
同樣是萬x路,三幾年就有些少煙味上嘅改變  (利申 : 曾任職有關工作)
記憶中世界盃都係每屆都唔同,唔肯定

所以好發, 好多比賽都要跟

引用:

歐國盃開鑼
開頭以為仲想話點解有個排球係到
點知再睇下發現係1964年西班牙個屆真係用呢個波黎踢
世界盃都係,零幾年之前,都只係花紋唔同,之後就係個車工唔同。零幾年嗰時,新車工令個球飄d,好多球員都有適應去踢,尤其射罰球

引用:

歐國盃開鑼

原來地球係圓㗎!

好正常呀係話?

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-6-11 05:40 PM 發表

Football is business

轉用新波才可賣錢、賺錢
(全世界所有球隊都會換新波去習慣比賽)
更可brand building,帶起整個品牌銷售其他有關商品,如球衣、球鞋、……
adidxx在這方面就得非常成功

有一年(約2002年、忘記了),個波改輕咗,改漂咗,目的是令到守門員更加困難去判斷皮球去向,繼而增加入球,增加球賽之吸引力 (FIFA是同意,因為0比0的球賽是會失去 ...
8,90後應該對果粒金色波印象深刻

SCANDAL結成10周年記念ライブ。
兄弟爬山,齊齊坐監。
洗咩證據,講就係嫁啦。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]