• 瀏覽: 39,170
  • 回覆: 628
  • 追帖: 1
英華校長係咪要出來交代吓

熱賣及精選
引用:
原帖由 涼鎮鷹 於 2021-5-5 11:35 AM 發表

講緊佢
無問題,犯法就會坐監,自己友犯左法都照拉,公平公正

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-4 11:17 AM 發表

女教師、男社工等3人,在前年7月7日九龍區大遊行後,見一名女子拍攝示威者,並懷疑該女子是便衣女警,因而包圍禁錮該女子,廚工更摸其胸非禮。3人

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210222/440609404937572352920837.jpeg/Bs0h9KTOlUMIrdwczFH_ypC5NAo_oME8Z6p8vEKqfLw?v=w1280r16_9
判得太輕....

4月17日 已打2針科興疫苗, 乜事都無!!
惡有惡報,這種社工及老師,不宜再執業,毒害香港年輕人

教師 社工,教育和幫人職業跑去禁錮人重趁機摸胸 罪加一等 至少要判2-3年啦

果3件野罪有應得,無論用乜野藉口但都系侵犯別人,

呢三個人返入去受靶靜思己過啦!

道德品行如此低劣之人如何爲人師表?更何況貢獻社會!10個月點夠時間改過?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-5 01:02 PM 發表

非禮加禁錮都係判十幾個月仲有王法嘅?
應該送去大西北,再教育
判得咁輕,佢地都唔知錯

引用:
原帖由 CS601P 於 2021-5-6 12:22 AM 發表

=====
牠們認為只要人多所做的事就一定無錯,
牠們犯法打人都認為只要人多一齊做就無罪,同時又認為警方又點拉得咁多人,到時會逼爆差館.

黃屍遊行由叫口號,漸漸變成辱罵不參加遊行的途人.
黃屍遊行越來頻密,激烈行為變本加厲,產生一種仇視途人的心態,牠們思想認為人人都要參加遊行,不參加遊行是罪.
到時只要有一條黃屍認為某途人看不順眼,一句對方拍攝,其它黃屍就不理因由群起攻擊途人,
...
yes,人類係群體動物,容易受人影響,所以我呢啲獨家村反而無被洗腦,因為牠們,我第一次覺得唔合群係好事。

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-5-4 11:22 AM 發表

教師社工仲衰過啲爛仔.
呢幾個根本就係畸形變態嘅曱甴

引用:
原帖由 wewewe03 於 9-5-2021 01:18 AM 發表

yes,人類係群體動物,容易受人影響,所以我呢啲獨家村反而無被洗腦,因為牠們,我第一次覺得唔合群係好事。
======
黃畜跟白蓮教及義和拳的教徙是毫無分別,
白蓮教及義和拳的遊行是大鑼大鼓,教徙念同一咒語及只要信就刀鎗不入,水火不浸.
黃畜遊行亦是一堆畜牲叫同一口號及牠們認為只要叫民主口號,打人罵人亦會無罪..

又3隻

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2021-5-4 11:34 AM 發表

香港人好容易被洗腦
現今香港年代,貌似先進,其實大部份人諗野不經大腦,尤其是年青一代,學歷高是無濟於事,用羊群心態加上腦殘來形容大部份人也不為過!兩個字俗語也非常貼切>>>港燦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]