• 瀏覽: 5,260
  • 回覆: 51
引用:
原帖由 yeungph 於 2021-4-8 04:36 PM 發表

第一波導彈,第二波驅逐艦兩棲艦,你D呆灣戰機唔駛空戰都自墮,殲10C已經夠殺你F-16。派殲20?唔好自作多情啦。

導彈洗地,無人機蜂羣,全部機場,雷達,防空陣地玩完。 之後出殲七執手尾都夠啦,使L用到殲二十。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 joe123lau2002 於 9-4-2021 02:50 PM 發表

專門發笑話既資深會員
有何能耐講軍事常識呀?

何況知識水平從來都唔係論資排輩
你幾時見過機龍瓦良格話自己資深?
有料既第一日到香討就以理服人啦
冇料亂吹亂up既人先會用年份嚇人

而且講資歷資深你排係我後面呀
我地討論J-20時你ACC都未開呀
資深白卡會員,當然自覺資深,就如屯門某醫院入面好多李嘉誠一樣

回覆 引用 TOP

樓主都係過返去電視版踩吓TBB算啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-4-8 04:30 PM 發表

原來幾十年前雷達都可以偵破J-20
估吾到J-20 咁垃圾
傻狗,就是幾十年前的雷達先可以破F22和F35.
不過探測到,要打下也不容易。

回覆 引用 TOP

彭湖面積有幾大, 除非擺出來做裝飾, 衛星逐格掃瞄實搵到雷達車, 導彈先除頭陣眼睛, 後來的任何戰機就可以長驅直取飛去呆灣.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-4-8 12:45 PM 發表

https://tw.appledaily.com/politics/20210408/76FQ5JLA3FF3PNL5VYWHBS72OM/

海軍151艦隊中和級戰車登陸艦LST 233中平軍艦,日前在執行馬公運補任務,與登陸艇隊合群艇配合,實施艉艇艏結合,順利將車輛載運上岸。中平軍艦輔導長以此提供文稿給《青年日報》刊登,不過,文中卻將中科院最新研發、可偵測中共最新型的殲-20隱型戰機的「 ...
姐係咁講,就假設台灣領先美國,有反5代雷達

點算?用問題答你問題:大陸有n咁多種非穩型戰機既手段,台灣除左無骨氣,抱洋人大腿外,又有幾多手段壓驚?點算?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-4-9 01:32 PM 發表

F16v有美製AESA
殲20用咩同佢斗
F16V二手貨同殲20當然冇得鬥,二手貨一起飛就跪下怎鬥。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]