• 瀏覽: 21,904
  • 回覆: 234
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-4-11 04:30 PM 發表

要照顧父親未能成行
咁冇計啦,你要捱下添,香港呢個亂局冇咁快正常,睇怕都重有幾年亂,忍下。。

橫眉冷對千夫指 俯首甘為孺子牛
熱賣及精選
引用:
原帖由 上環 於 2021-4-11 04:39 PM 發表

咁冇計啦,你要捱下添,香港呢個亂局冇咁快正常,睇怕都重有幾年亂,忍下。。
幾年咁短?
乜唔係50年不變
還有27年🤣🤣🤣

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-4-11 04:43 PM 發表

幾年咁短?
乜唔係50年不變
還有27年🤣🤣🤣
幾年啦,而家開始撥亂反正,而家嘅黃撚只係死唔斷氣,冇乜作為架啦,都只係人多D就巴撚閉閉,重敢撚再玩大暴走咩,因為有國安法MA

引用:
原帖由 上環 於 2021-4-11 16:56 發表

幾年啦,而家開始撥亂反正,而家嘅黃撚只係死唔斷氣,冇乜作為架啦,都只係人多D就巴撚閉閉,重敢撚再玩大暴走咩,因為有國安法MA
問題係中央立一條有缺陷既國安法,令到黑暴未能成功連根拔起

引用:
原帖由 上環 於 2021-4-11 04:56 PM 發表

希望啦,等國安判刑後才知
有冇機會

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2021-4-11 05:04 PM 發表

問題係中央立一條有缺陷既國安法,令到黑暴未能成功連根拔起
慢慢黎啦,有D野冇得急,最小而家有頭有面的黃撚都收晒水,冇晒D氣燄,只要呢班人廢左,其他的不足為患

引用:
原帖由 上環 於 2021-4-11 17:19 發表

慢慢黎啦,有D野冇得急,最小而家有頭有面的黃撚都收晒水,冇晒D氣燄,只要呢班人廢左,其他的不足為患
但係仍然冇解決那些吃裡扒外的雙國籍人,留住此批人才是心腹大患

回覆 引用 TOP

無記真係要比人屌下先識驚

支持梁振英

昨日的無綫綜藝節目令人震驚。把行政長官戲稱為「Cheap Creative Officer」、把香港特別行政區戲稱為「無特別堆填區」,這分明是醜化香港政府,引起市民對特區政府的憎恨。不少藍營朋友都向我表示覺得荒謬。
試想一下,這種以醜化形式作出所謂「諷刺時弊」的節目,大家有似曾相識的感覺嗎?沒錯,這就是早前被停播的「頭條新聞」的翻版。無綫不但沒有從港台汲取教訓,反而照辦煮碗製作港台被禁播的節目,到底有何居心?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]