• 瀏覽: 10,594
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
+18
引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-1 12:09 PM 發表

咁你覺得宜家香港嘅真窮就無黃屍?
今時今日,想在香港搵到一個我上面形容嗰種'真窮'嘅人都唔容易。

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-3-1 12:15 PM 發表

今時今日,想在香港搵到一個我上面形容嗰種'真窮'嘅人都唔容易。
好快有架啦 🙈🙈🙈

當班黃人失去了香港嘅自由自在,
生活在被人歧視嘅外國
仲揾唔到嘢做,
先知道咩叫做
水深火熱”!
然後周圍都係變種病毒,
又無錢睇醫生,
先知道咩叫做
民不聊生”!

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-27 01:05 AM 發表
由得佢哋去認識下西方國家的真面目唔好咩?
專門打劫亞州人又多D客仔,好

送晒去咪仲好...香港冇咗一班黑暴曱甴,社會安寧啦

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-2-27 08:12 PM 發表
英國咁危險,大陸立即撤僑啦,仲咁多嗲!
撤咩僑啫?嗰啲已經自覺係英國人

西媒繼續發功, 以下呢類事情只會愈來愈多.

37歲中國教師在英國遭圍毆被罵「中國病毒」與「滾出這個國家」
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29748754

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-26 07:04 PM 發表
再貼其中一d有趣的比大家睇:

呢句至犀利 

東歐難民,阿拉伯難民 
都旦係因為佢哋嘅家園被毀被逼成為難民 
仲會有啲左膠去可憐佢哋支持佢哋
香港黃絲 
喺西人眼中只係數典忘祖嘅背叛者

附件

Screenshot_20210303_115900.jpg(27.1 KB)

咁要盡快制定方法,取消佢地的身份證

弱智峯俾英國佬趕走?

許智峯離港|fb宣布離英赴澳洲 許智峯︰安頓好家人可安心走更遠
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

等你班中剷BNO撚買晒樓後就嚟個國家安全法凍結晒啲資產然後驅逐出境

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]