• 瀏覽: 4,306
  • 回覆: 57
其實,睇機速及爬升高度,f35在5代機中根本是垃圾,仲有,佢根本超音速巡航捱唔到2分鐘就出現問題,俾其他5代機追殺佢就得,特朗普推這本來就因多問題被閣置的戰機出黎,只為賺錢而已,,

契弟國就俾錢啦

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-2-25 01:02 PM 發表

只怕上馬之後好快又要下馬
印度好快接手條上馬。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-27 03:48 PM 發表

你快帶返副老花啦,那次是俄部署,亦由俄控

但以色列炸那次是俄賣套外銷版係敍利亞自己攪掂

我咁清楚寫明這次係俄羅斯親自操刀都扮睇唔到,死囉,阿里路也囉
俄控咪打民航機最L叻囉呀呀伯次次擊落民航都係俄控囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-27 06:58 PM 發表
其實,睇機速及爬升高度,f35在5代機中根本是垃圾,仲有,佢根本超音速巡航捱唔到2分鐘就出現問題,俾其他5代機追殺佢就得,特朗普推這本來就因多問題被閣置的戰機出黎,只為賺錢而已,,

契弟國就俾錢啦
真係無知最可憐f35強嘅係聨合作戰系統呀,單打獨鬥都係,快D黑名單啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-27 03:09 PM 發表

特朗普只想揾錢,得閒理那些武器真係好用咩,

,而家先留意到班阿土仔又蠢唔晒,寧買f16v,都唔入f35,否則,淨係維護費,都吸乾台灣庫房!
所以無知又最可憐,第一土雞養唔熟仲點會賣,第二擁有足夠f35就可配合平一截f16聯合作戰,咪一睇到他國大買f16就係咁J先得架,了解多D軍武先開post 啦失禮呀

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-2-28 03:24 PM 發表

俄控咪打民航機最L叻囉呀呀伯次次擊落民航都係俄控囉
那次唔俾係CIA擊落咩??
美國最鍾意做老屈嘢, 好似英國發生疑似獲庇護特攻被下毒 , 原來發覺英國及加麻大都有製作那些病毒,

另外, 美國老屈敘利亞用化武殺平民, 都被發現那所謂化武的盛載皿, 竟印有加拿大定德國字樣.

事實, 是次擊落馬航客機最大得益者是美國, 可以發動西方輿論打壓俄羅斯_

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-2-28 03:28 PM 發表

真係無知最可憐f35強嘅係聨合作戰系統呀,單打獨鬥都係,快D黑名單啦
算把啦, 你同台灣講啦, 佢三年前都批評緊F35, 所以寧花大錢買F16V, 都唔買佢!_

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-2-28 03:41 PM 發表

所以無知又最可憐,第一土雞養唔熟仲點會賣,第二擁有足夠f35就可配合平一截f16聯合作戰,咪一睇到他國大買f16就係咁J先得架,了解多D軍武先開post 啦失禮呀
你作唔到大話了, 兜唔到, 美國都話F35十分糟糕, 機倉狹窄, 頭盔帶到會頭痛喎

成千個問題都未解決,

美國都唔信你的美化說話啦!!!_

鹵味 Motorola !

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-28 03:54 PM 發表

你作唔到大話了, 兜唔到, 美國都話F35十分糟糕, 機倉狹窄, 頭盔帶到會頭痛喎

成千個問題都未解決,

美國都唔信你的美化說話啦!!!_
真係無知最可憐,原來你係呆灣人,美國佬梗係話f35過時啦,唔係點有預算做新機,無知唔係罪美割呀成日出報告話只係排世界第三呀,好L狗架,你又信唔信呀

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-28 03:51 PM 發表

算把啦, 你同台灣講啦, 佢三年前都批評緊F35, 所以寧花大錢買F16V, 都唔買佢!_
根本人地就唔會賣俾你地,只賣閹割版f16俾你地

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-28 03:50 PM 發表

那次唔俾係CIA擊落咩??
美國最鍾意做老屈嘢, 好似英國發生疑似獲庇護特攻被下毒 , 原來發覺英國及加麻大都有製作那些病毒,

另外, 美國老屈敘利亞用化武殺平民, 都被發現那所謂化武的盛載皿, 竟印有加拿大定德國字樣.

事實, 是次擊落馬航客機最大得益者是美國, 可以發動西方輿論打壓俄羅斯_
喂youtube 講架,你咪好信youtube嘅,唔好又話假新聞喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]