• 瀏覽: 4,278
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 Mimichon 於 2021-2-24 12:08 PM 發表
上回講到2個月前返新工,疑懷senior 去廁所zzzzzzz
今次又比我見到D古怪野. (香港係唔係真係咁多怪人)
公司個廁所係其他2間公司一齊share用,一共有8格,基本上都好少時間會格格都有用人。
但我最近去親廁所都見到有個阿姨企係第3格廁所門口
初初以為佢要等埋人,所以都無點理佢(反正我去到廁所就OK啦!)
結果前日我去廁所個陣,
岩岩見到佢行入去廁所,仲叫停左當時準備入 ...
阿姨係呢格打開碟

引用:
原帖由 chanman兩件TKO 於 2021-2-27 11:25 AM 發表

阿姨係呢格打開碟
打開碟?? 即係咩野??

引用:
原帖由 Mimichon 於 2021-2-24 12:08 PM 發表
上回講到2個月前返新工,疑懷senior 去廁所zzzzzzz
公司個廁所係其他2間公司一齊share用,一共有8格,基本上都好少時間會格格都有用人。
初初以為佢要等埋人,所以都無點理佢(反正我去到廁所就OK啦!)
結果前日我去廁所個陣,
佢睇準第三格可以瞓覺,八格廁都好多。

引用:
原帖由 Mimichon 於 2021-2-24 09:59 PM 發表

關咩事
見佢成日都係得呢句

引用:
結果前日我去廁所個陣,
想hea耐啲遮!正如電形域他嗎太太唔想做training,域他嗎就濫用公司資源「製造」條team幫佢做,人工照加!仲有跟域他嗎班「自己人」,每個月最多得7日workload,其餘時間hea,仲有得升職加薪,K先生都係,佢盜用公司財物,呢隻擦鞋精唔洗負責任兼升職快過火箭,又唔洗做,難為出面班Sales跑數跑到氣咳去養佢哋!

引用:
原帖由 sailorbb 於 2021-2-24 12:20 PM 發表
最出果格好多人出入
最埋最入果格陰暗驚有👻掹腳
八格嘅中間係第三同第四格
四四聲,唔好聽
So,...
原來揀廁格有咁大學問

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]