• 瀏覽: 21,373
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
+2
咁大塲龍鳳封果幾十小時,究竟成效何在?犧牲咁多人去搵13個?咩玩法?封區不如封關,根本無輸入又點會有疫情,ON9政府只會不停玩九市民

唔係話D 樓污水有問題?

引用:
原帖由 sdmy 於 2021-1-24 01:23 PM 發表
新聞都影到有人連夜搬走,要封就唔好比機會人走先有效。
封咗路先運物資再搭蓬嘛,通知D小販攤檔清場先做乜九哈哈哈哈哈哈。

引用:
原帖由 king-man 於 2021-1-24 04:59 PM 發表
點解消息會外洩?
通知咗部分商戶攤檔清場咪比人知道再傳開咯哈哈哈哈。

引用:
原帖由 地獄唔收既廚神 於 2021-1-23 10:45 PM 發表

怪不得, 呢兩日重慶大廈內既南亞裔人, 管理既賓館. 做哂菲律賓, 非洲及南亞裔人既集中營啦. 咁好快重慶大廈, 美麗都大廈既賓館. 將會係疫情大爆發喎.
正常丫,呢排多咗大把南亞拖行李箱走街走丫搬丫租酒店住丫之類,兩三個星期前已開始哈哈哈哈哈。

引用:
原帖由 montejo 於 2021-1-23 10:19 AM 發表

上年頭你無上YouTube?大把片影武漢封城情況,講啲市民和各人員點配合
我唔會話無人逃走,不過一定唔多
哈哈唔多
國內人多呢
高鐵飛機爆到七彩
去哂廣東香港亞洲地區歐美之類等等
之后咪慢慢變到全球咯哈哈哈哈

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-1-24 12:53 PM 發表
都唔知有冇用
有人提桶走鬼你話有毛用

引用:
原帖由 sdmy 於 2021-1-24 01:23 PM 發表
新聞都影到有人連夜搬走,要封就唔好比機會人走先有效。
根本搞笑,有人走鬼,封完又返去,封一二日有鬼用,檢時陰,七日後變陽,至少封二十八日,油尖旺鐵馬封、全部交通要停、繞道,咁搞法一二年都終是疫區

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-24 07:28 PM 發表

係呀!送埋上門,警察都唔落案,建制派議員果然有特權
未調查點落案?!

絕對要有決心做。再拖便全香港一齊死。邊條仆街嘈,便捉佢上國安處。傾覆中國,禍害香港。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]