• 瀏覽: 55,866
  • 回覆: 327
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 好掛住您 於 2021-1-21 10:41 AM 發表
上個月識咗個女朋友,原本都冇乜嘢,但係前兩日佢叫我比晒 facebook instagram whatsapp telegram 嘅密碼佢,佢話要幫我 block 晒嘅女性朋友……
佢話我同佢都拍咗拖,要比安全感佢,如果我 friend list 入面有女性朋友,佢好冇安全感。
我又唔知點解決定比佢,咁佢就自己登入啲 acc 幫我 block
今日突發有個女性朋友打比我,大學識嘅,佢一打嚟就 ...
呢條女癡癡地

呢啲女人控制慾強,唔知性慾強唔強呢

危險人物, 敬而遠之.

失控搵刀.....

block哂佢囉,關我咩事

就結婚了

吓!咁都得,即時扑佢得唔得?

唔駛諗,即 分手。後患無窮

引用:
原帖由 好掛住您 於 2021-1-21 10:41 AM 發表
上個月識咗個女朋友,原本都冇乜嘢,但係前兩日佢叫我比晒 facebook instagram whatsapp telegram 嘅密碼佢,佢話要幫我 block 晒嘅女性朋友……
佢話我同佢都拍咗拖,要比安全感佢,如果我 friend list 入面有女性朋友,佢好冇安全感。
我又唔知點解決定比佢,咁佢就自己登入啲 acc 幫我 block
貢佢有冇比你卜先!

引用:
好過份既行為,接受唔到就ByeBye 

快啲改返哂啲密碼,同佢分手啦,佔有欲咁強,你有生命危險!

引用:
原帖由 好掛住您 於 2021-1-21 10:53 AM 發表

我真係覺我成件事好恐怖,好似啲拎刀隊人啲日本妹咁

引用:
原帖由 好掛住您 於 2021-1-21 11:14 AM 發表

刪除都好啲,我原本都以為佢會咁做……真係佢真係拎嚟鬧人,仲要係用我個身份去鬧人
樓主好天真,遲或早,你兩個分手,你就連所有朋友都無哂,只會俾人話你有異性無人性🤫

你卜咗佢先啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]