• 瀏覽: 52,051
  • 回覆: 231
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 J@son^_^ 於 2021-1-19 10:26 AM 發表
上星期我中同好兄弟派帖比我,今朝又收到同事張帖,搞到我諗緊自己到底幾時有拖拍,幾時可以結婚……

其實我中學時期都拍過幾次拖,上到大學都有一個大學女朋友,拍拖經驗應該 OVER 10 個,但係唔知點解,一出嚟做嘢就好似冇晒異性緣咁……

返工啲女同事一係大過我,一係結晒婚,出去飲酒識唔到女,玩 APP 傾到計都好,出去見過兩次都冇下文……

自問對女性都有啲心得,樣子中上,唔叫得上專家 ...
你介紹下自己
你有多少高
樣貌似那個.... 類似。
約多少歲。
愛好。
工作。

喜歡多高女仔。樣貌似那個.... 類似。
約多少歲。

做咗嘢真係好難識到另一半

引用:
原帖由 gloriawind 於 2021-1-20 12:12 AM 發表

歪理
出咗嚟做嘢,點會拍唔到拖 ?
我一星期返足6日,放勞工假,工作環境全男性。
我一樣結婚生小朋友。
做人,有時要馬死落地行,你嫌人肥時,人地一樣嫌你瘦,你嫌人醜時,人地一樣嫌你矮,降低擇偶要求。
香港搵唔到 , 就返大陸搵。
我本來吾想講, 但見到師兄你咁老實
講幾句

一星期返六日工....   仲要係勞工假哇, 師兄你真係要小心

如果你平常忙於工作, 假期又少
你屋企果件女人就有好多機會出去搵食, 食到吾食

你吾好以為男人先鍾意出去搵靚妹仔
今時今日師奶中女亞嬸, 30到60歲既女人
一樣鍾意響網上溝仔, 扮細個, 甚至包養學生哥小情人

手機app都吾知幾多饑渴中女, 鍾意玩花靚仔
貼埋錢book埋酒店, 擘大對脾比花靚仔出力屌
老公一出門返工, 送仔女返晒學
佢地就出去約會約炮, 食飽就去接仔女放學
抹乾淨嘴邊D豆漿, 返屋企煮飯繼續做賢妻良母, 當咩事都無發生過

好多人仲以為個個月出糧, 比一半甚至三分二人工
就可以令屋企果件黃面婆, 乖乖地留響屋企做家務, 做賢妻良母
錯到極點 !!

人性係自私, 現實係殘酷
就算你毫無保留, 將9成9人工比晒佢
有機會佢一樣會出去偷食, 約炮
你以為冇, 係因為仲未比你發現到
自古至今, 人性都係冇變過, 貪新厭舊

我以前做過時鐘酒店
每日早上或下午, 都吾知見幾多師奶仔中女怨婦亞嬸
拖住件最少細佢十年以上甚至二十年既花靚仔, 學生哥款去開房
嗌到隔住房門都聽到, 不知叫得幾爽
臨走仲要咀下面珠仔拖到實先離開, 笑到嘴角含春

有幾次見到有D師奶, 拎住兩三袋惠康百佳買既疑似餸菜, 拖住幾歲仔女入黎
叫我地幫佢地看住仔女, 自己就同花靚仔小情人入去開炮
享受完就拖仔女離開, 面露笑容

一星期返五日 + 銀行假期
都未必真係可以看得實屋企果件黃面婆
仲要返六日 + 勞工假

有時間睇下呢條link
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20171019/bkn-20171019182619607-1019_00822_001.html

祝你好運, 師兄!!

冇緣

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-1-19 10:51 PM 發表
好明顯:
1. 你覺得外表中上,其實D女仔唔係咁諗
2. 你有D言行舉止令女仔反感,你一直唔知
3. 你無錢 (重點)
有見地

引用:
原帖由 J@son^_^ 於 2021-1-19 10:26 AM 發表
上星期我中同好兄弟派帖比我,今朝又收到同事張帖,搞到我諗緊自己到底幾時有拖拍,幾時可以結婚……

其實我中學時期都拍過幾次拖,上到大學都有一個大學女朋友,拍拖經驗應該 OVER 10 個,但係唔知點解,一出嚟做嘢就好似冇晒異性緣咁……

返工啲女同事一係大過我,一係結晒婚,出去飲酒識唔到女,玩 APP 傾到計都好,出去見過兩次都冇下文……

通街都系女
多到呢.......

引用:

男人後生時喺女人眼中不值一文。地位低,又冇錢。係咁㗎喇!男人要慢慢捱世界先至會响女人心目中增值。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]