• 瀏覽: 20,618
  • 回覆: 235
+3
引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-15 07:44 PM 發表
年青人加油 !
年青人加油。。。。。
不過。。。。你死你事,唔會幫你

引用:
原帖由 花好月圖109 於 2021-1-17 03:40 PM 發表

唔通做5毛狗
做白人狗奴材就最好,身上流著黃種人嘅血,點都融入唔到盎格魯撒克遜嘅民族,人哋點都睇你唔起。

要做外賣仔香港都得吖,駛乜跑去英國啫?響香港你就巴閉並歧視內地人,但響英國鬼佬同你嘅仔女就一齊歧視你…人離鄉賤,又一切從頭嚟過,有太多嘅未知數風險,宜家啲鬼佬又興一時一樣隨時會變臉,我就唔覺你有咩着數嘞。

做緊黑工

傻西

扣埋NHS 同租金同水電煤;點生活??

黃屍撚就好似而家香港既南亞裔人咁,只可以做送外賣,保安,搬運為生!

引用:
原帖由 onnam 於 2021-1-15 07:35 PM 發表
筆者是在港土生土長的80後自由攝影師Jordan,去年10月中出發到英國並以LOTR(Leave Outside the Rules)入境,因為所持的積蓄有限,訂下目標在一個月內找到工作,結果在11月倫敦進入Tier 3後不久,便開始了做「外賣仔」的工作。由於受疫情影響,加上...

https://hk.appledaily.com/resizer/ayJJFfb-xm0yzjnLPOcm3b_-FNg=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/01-14-2021/t_627cbaf05f1e4824bf9a6482d539934a_name_20210116_sub428.jpg
死曱甴一隻

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-15 07:44 PM 發表
年青人加油 !
He definitely needs 加油, or else his whole life in UK would be working as a delivery boy!!!!
Such bright future!!!

最梗要生存開心

引用:
原帖由 onnam 於 2021-1-15 07:40 PM 發表

咁生活叫改善咗添喎。
嗯  叻仔 拜託佢唔好返嚟香港,無言感激

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]