• 瀏覽: 1,846
  • 回覆: 6
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-22 12:28 PM 發表
叫佢哋自己簽宣誓紙,然後玩舉報,一拉到就坐監,咁就最好!
納稅人會好贊成,因為政府省到錢,就有機會退稅、派錢!
未輪到公屋的人都會贊成,因為好多人會退公屋,佢哋快啲上樓!
住公屋而無超額資產的,唔關佢哋事!佢哋無犯規!

咁反對個D,肯定係大陸or其他地方有樓,或者收埋D錢的人!

一個post, 就試到你哋邊個非法住緊公屋!
即時解決公型房屋短缺問題!!!師兄可以做房屋署長啦!!!👍

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-1-18 02:35 AM 發表

國內移民享盡納稅人比福利!!公屋當旅館!鄉下就別墅!返工兩日唔夠病幾次!返工就請假!月頭就攞假!孖day最好返國內住玩食,跟住返香港返工又攞假4天可以攞返五份四!!!年年有減租免租綜援就攞埋雙糧!失業納稅人就食屎!!!香港政府政策真係唔諗就識講叻!!!!

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-1-18 02:35 AM 發表

拉去打靶喇 咁就解決埋糧食問題添

有D戇鳩仔唔知道, 申報資產時, 故意填假資料, 已經係虛假文書. 完全唔洗玩宣誓多此一舉.

樓主, 你隔離左右有錢過你, 你可以去舉報架.

引用:
原帖由 starbug 於 2021-1-18 06:21 AM 發表

拉去打靶喇 咁就解決埋糧食問題添
香港冇糧食問題係呃政府呃納稅人的錢問題!!!😊

引用:
原帖由 高達0.1 於 2021-1-18 02:35 發表

D錢攞去買金買撈,點查?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]