• 瀏覽: 4,688
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 ginppl 於 2020-12-16 11:26 PM 發表

放那段維族少年玩滑板嘛, 新疆滑板慘況

我之前也睇過幾段佢這幾段片
到現在也是標籤內容不當.
西方那麼害怕真相嗎?
我有放過果段.

希望大家得閒都上下TWITTER幫手SHARE呢類片.

去年到絲路旅遊,看到的是;驚奇與驚喜。
天然旅遊景點勁唔使多講,市面所見欣欣向榮、維族人滿臉笑容,比漢人更友善。

仲有,發展的規模,好過美國大部份地方。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-12-17 08:49 PM 發表
去年到絲路旅遊,看到的是;驚奇與驚喜。
天然旅遊景點勁唔使多講,市面所見欣欣向榮、維族人滿臉笑容,比漢人更友善。
我以後都要去下。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-12-17 08:49 PM 發表
仲有,發展的規模,好過美國大部份地方。
所以其實虛偽的美國佬話同情維族人,佢哋不如同情下美國自己啲窮人好過。

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-12-17 23:28 發表

我以後都要去下。
神某保證你滿意,唔滿意我賠錢。

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-12-17 23:31 發表

所以其實虛偽的美國佬話同情維族人,佢哋不如同情下美國自己啲窮人好過。
言論自由吖馬,咪叻得只剩九囉。

"I went to XINJIANG. Day 1" 這系列的視頻會很色情或血腥嗎?
Youtude 對這種視頻有年齡限制?

_

引用:
原帖由 藍夜冷眼 於 2020-12-18 01:41 PM 發表
"I went to XINJIANG. Day 1" 這系列的視頻會很色情或血腥嗎?
Youtude 對這種視頻有年齡限制?

_
可能因為中間有十幾秒引用左CCTV之前新疆恐襲的片段。不過亦唔排除係比反中人仕因為唔想太多人知道真相,不停向YOUTUBE投訴,所以攪到YOUTUBE要整個限制。

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-12-18 19:49 發表

可能因為中間有十幾秒引用左CCTV之前新疆恐襲的片段。不過亦唔排除係比反中人仕因為唔想太多人知道真相,不停向YOUTUBE投訴,所以攪到YOUTUBE要整個限制。
以前真系好恐怖,但系依家冇可能。
中國依家系世界上最安全的國家,恐怖份子絕無機會。
在中國,想做壞事或者壞人都是很難的。

隻肥豬Pompeo早一日臨死都要用新疆假新聞咬一下中國.

我唯有略盡綿力上twitter幫手闢謠, 繼續LINK啲真正新疆人的片比鬼佬睇. 希望大家有空都可以幫下手.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]