• 瀏覽: 3,221
  • 回覆: 14

26屌果個守法停紅綠燈嘅單車L,真有d矛盾。

單車L算EQ高,任屌唔怒

死單車撚真係神憎鬼厭!

屌得好

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-11-20 10:00 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=wXQhSPjuXD4

引用:
原帖由 Golf-16 於 20/11/2020 22:00 發表
https://www.youtube.com/watch?v=wXQhSPjuXD4
👍

吾係話電單車佬一定吊啱最後個藍衫
但電單車佬在同一條路上應該已經睇到佢3個單車可能是同黨(一齊)才出聲
另最後藍衫情況係跟本佢想衝都衝吾到,留意當時已經好多人過馬路中,佢應該吾可能好似前兩個單車佬咁衝過去
以上分析都只係個人推斷,未必是事實。
但只係想講睇野吾好太表面,好多野當事人先知。我地睇得果半分鐘吾夠嘅片,跟本可能離事實好遠

引用:
原帖由 mawongching 於 2020-11-21 10:42 AM 發表

但電單車佬在同一條路上應該已經睇到佢3個單車可能是同黨(一齊)才出聲
另最後藍衫情況係跟本佢想衝都衝吾到,留意當時已經好多人過馬路中,佢應該吾可能好似前兩個單車佬咁衝過去
但只係想講睇野吾好太表面,好多野當事人先知。我地睇得果半分鐘吾夠嘅片,跟本可能離事實好遠

樓主痴撚線㗎?前面衝班馬線果兩個唔屌,屌停車果個?

屌得岩!亂鳩柒衝,路又窄

屌得好

引用:
原帖由 mawongching 於 2020-11-21 10:42 AM 發表

兩件走左

單車撚撞死都唔抵可憐!

引用:
原帖由 @高耀之星@ 於 2020-11-23 11:01 PM 發表
無錯, 外人睇野要留返少少餘地.. 當事人有當事人必然更清楚之處.
旁觀者先至駛得萬年船 (個分析能力).

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]