• 瀏覽: 34,089
  • 回覆: 74
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 最愛靈異的女孩 於 2020-11-24 19:35 發表

第一次我個同事又喺29樓嗰度巡房,佢行行吓無啦啦見到有一個男人黑影行過,佢話隱約中見到個男人係拖住一個小朋友,之後佢再望番過去就已經唔見咗,然後我喺度諗其實會唔會係嗰個男人拖住嗰個係我上次喺房間見到冬菇頭嗰個小朋友😩我見到有部份留言都覺得我大驚小怪太心理作用,但其實我見到嘅嘢都係真,因為每一次我見到鬼都會聞到一陣燒香味,而每次佢哋嘅出現我都會feel到嗰個磁場。同埋如果淨係得我一個大驚小怪咁點解我 ...
你現在仲有無係呢間酒店做呀?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
係 Trixadvisor 打 鬼酒店香港等詞都搵到好嘢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最愛靈異的女孩 於 2020-11-18 04:44 PM 發表

大家好,我由十二歲開始就已感覺到磁場同鬼神,有透過吾同方式知道同見過佢地既存在。有機會會分享埋。今次想講前兩年係酒店工作既經驗

我曾經在尖沙咀某酒店做了年半2018-2020,遇過不少怪事,我會分享自己同同事話比我知既經歷。我既職位係負責vip 客,每一日都要負責check 房, 係房set up surprise 比d 客,有時要番overnight,要係club floor 坐睇住個場,因為 ...
得一半果間酒店?
百幾年力屎,當然猛鬼啦!

康復香港 . 時代抗疫
支持香港警察 ,支持香港國安處 , 全力打擊港獨黑暴 !
(元朗區香港原居民)
引用:
原帖由 股中晒 於 2020-11-25 01:17 AM 發表

得一半果間酒店?
樓上話有29樓

回覆 引用 TOP

你地吾好逼我講邊間😂我驚無工翻

Thanks for sharing.

回覆 引用 TOP

謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最愛靈異的女孩 於 2020-11-25 06:19 AM 發表

你地吾好逼我講邊間😂我驚無工翻
可以暗示多少少🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股中晒 於 2020-11-25 01:17 AM 發表

得一半果間酒店?
C兄灑店近年開業,對面好高個間似D

係咪酒店名有字母加數字個間?

但又好似2019先開幕🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 恆指38000冇問題 於 2020-11-25 10:07 PM 發表

C兄灑店近年開業,對面好高個間似D
原來係咁

康復香港 . 時代抗疫
支持香港警察 ,支持香港國安處 , 全力打擊港獨黑暴 !
(元朗區香港原居民)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 精彩人生從此起 於 2020-11-21 11:54 AM 發表

講左咁L耐,個L個都話呢間有果間有,講左咁耐都冇講重點,邊間呀?

回覆 引用 TOP

鬼嚟酒店??

回覆 引用 TOP

謝了,我每次見到佢地之前都入會聞到燒衣的味道架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最愛靈異的女孩 於 2020-11-22 11:34 PM 發表

有一晚做嘢做到好攰, Break time嗰陣去咗block 左既樓層度訓,一入到間房盞射燈已經閃下閃下,之後都冇理到因為太攰,到瞓嘅時候,聽到廁所門無啦啦閂埋咗,馬桶嗰個自動開關不停開不停關,已經覺得唔對路不過真係好攰所以都冇理,之後見到有一個小朋友嘅影喺廁所嗰邊穿插, 睇嚟個小朋友係想我同佢玩,佢係咁玩個廁所門好嘈,完全搞到我瞓唔到,但係我當時真係太攰所以都已經唔識驚。。。其實依家諗返起都覺得 ...
U dont work there now. If still there then buy papers and incense to burn periodically. I am sure u can ask them to make peace with the staffs.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]