• 瀏覽: 1,534
  • 回覆: 7
+4
尋日同接近白鴿黨嘅朋友飲茶,佢話泛民喺總辭呢單嘢有好多故仔講。

11月9日中午1點半,泛民其實經已收到風,話阿爺要DQ4條友,初初時內部無人提出總辭,仲話要堅守議會、保持低調。

到咗下晝3點半,情況突然有變,李呃人出面通知泛民4點半開會,仲話到明會議主題就係總辭。

結果到咗6點,泛民19條友就齊齊出黎見記者,宣布總辭。

朋友話,泛民其實唔想總辭,10皮嘢一個月唔係小數,之但係佢哋必須聽幕後大佬支笛。前面提到嘅李呃人亦只不過係馬仔,

真正嘅大boss其實係肥佬黎。

幕後大佬(美帝+台偽)會出糧畀佢地

引用:
原帖由 七個粉紅的天才 於 2020-11-11 10:57 AM 發表
尋日同接近白鴿黨嘅朋友飲茶,佢話泛民喺總辭呢單嘢有好多故仔講。

11月9日中午1點半,泛民其實經已收到風,話阿爺要DQ4條友,初初時內部無人提出總辭,仲話要堅守議會、保持低調。

到咗下晝3點半,情況突然有變,李呃人出面通知泛民4點半開會,仲話到明會議主題就係總辭。

朋友話,泛民其實唔想總辭,10皮嘢一個月唔係小數,之但 ...
犯民一向雙重收入

附件

cebe1ff60eb73bb539f034e06be66da9.jpg(90.08 KB)

images.jpg(16.39 KB)

引用:
原帖由 七個粉紅的天才 於 2020-11-11 10:57 發表

朋友話,泛民其實唔想總辭,10皮嘢一個月唔係小數,之但 ...
無所謂,佢老美比返二十萬一個月轉入地下工作。

附件

QQ截图20200111215501.jpg(104.99 KB)

QQ截图20191219105749.jpg(98.11 KB)

點解要馬仔總辭?

引用:
原帖由 七個粉紅的天才 於 2020-11-11 10:57 AM 發表

泛民現在連條底褲都輸埋

引用:
原帖由 七個粉紅的天才 於 2020-11-11 10:57 發表

肥佬黎系狗泥炸,幾時升咗做波屎?

老尾大選基本塵埃落定,對香港嘅二次攻擊開始

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]