• 瀏覽: 463,535
  • 回覆: 6,396
  • 追帖: 20
引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-3-6 07:34 PM 發表

絕對會!佢哋唔搗亂先係新聞!
問題係如果真係用人命嚟搗亂咁就真係太過份!
兩名死者都是在官涌體育館接種,如果兩人都是由同一名醫護替他們接種,中間發生過什麼事誰人會知,如果有心要查,在這官涌替人接種的,甚至負責管理疫苗的,都應該查一查。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-6 07:14 PM 發表

真的不得不佩服港人的白痴,我也不知道這個商場有什麼非凡吸引力,要個個搶著入內,對我而言,還不是一個普通不過的商場,這樣的商場,在香港周圍都有。

K11 MUSEA重開市民排隊進入 有人稱不擔心染疫
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2015394/即時-港聞-K11-MUSEA重開市民排隊進入-有人稱不擔心染疫
有$1650消費卷哦,咁當然多人去啦

引用:
原帖由 neverdear 於 2021-3-6 07:57 PM 發表

有$1650消費卷哦,咁當然多人去啦
就算有消費券,也不用這麽多人迫著進入吧,這樣只會增加感染風險。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-3-6 08:17 PM 發表

就算有消費券,也不用這麽多人迫著進入吧,這樣只會增加感染風險。
睇下過幾日或一星期,又黎爆過

橫眉冷對千夫指 俯首甘為孺子牛
引用:
原帖由 上環 於 2021-3-6 08:48 PM 發表

睇下過幾日或一星期,又黎爆過
香港人真係一個笑話,自己係香港人都係咁話

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-3-6 06:33 PM 發表

外國打咁多人都冇一例死亡事件,香港反而死兩個,姑勿論關唔關科興疫苗事,成件事我覺得好吊詭,究竟係香港人身嬌肉貴唔受得疫苗吖,定係背後另有文章呢?
証明左香港多長期病患,郁下都可能會死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sellkiss 於 2021-3-6 08:51 PM 發表

香港人真係一個笑話,自己係香港人都係咁話
我都覺,為左個小小錢就搵命博,我就唔制,但我唔制總有人制,都唔知話佢地岩定唔岩好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]