• 瀏覽: 13,163
  • 回覆: 71
+4
引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-9-29 09:01 AM 發表

扮家屬咁過癮,全部等拉
全部話唔知情, 但自己知自己事~人犯係大陸會爆幾多啊嘢

捉左未?

朱西咁清楚,有冇份

中國公安有冇咁笨入香港水域捉人,梗係等你入咗中國水域先郁手啦!屎咁蠢

引用:
原帖由 男E 於 2020-9-28 01:57 PM 發表
都話過背後策劃協助逃走個班人有得震冇得訓
豬西滴咁緊張,咁落力,有古怪。
12人係大陸,策劃班人聯絡唔到佢地,點知12人會爆d咩出來。
果12個人,唔係咩特工,要套佢地資料,公安部門俾d壓力,佢地就好易爆出來。

引用:
原帖由 king-man 於 2020-9-29 11:03 PM 發表
中國公安有冇咁笨入香港水域捉人,梗係等你入咗中國水域先郁手啦!屎咁蠢
Day 1我已經咁講啦

偷渡艇無論如何一定要經過幾十公里大陸海域,公安只需要在外面等,等偷渡艇進入大陸水域,公安前後包抄,一定捉到;根本無需要入香港水域捉人

除非偷渡艇快過公安快艇

引用:
原帖由 強仔316 於 2020-9-30 12:26 AM 發表

豬西滴咁緊張,咁落力,有古怪。
12人係大陸,策劃班人聯絡唔到佢地,點知12人會爆d咩出來。
果12個人,唔係咩特工,要套佢地資料,公安部門俾d壓力,佢地就好易爆出來。 ...
因為12人不是嘍囉,姓李既係黑暴中層成員(紙扇),其餘係行動組重要成員(紅棍);全部都有料可以爆,能追查到黑暴高層身份,或者指證黑暴高層

豬西咁出力,其實好明顯係老闆俾壓力佢,要用盡方法迫阿爺放人,連老美國務卿肥奧都出聲,可見黑暴勢力有幾大

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-9-28 12:58 PM 發表

台灣嗰五個手足就真係失蹤者喇!
呆彎果五隻手足曱甴, 是否已經死咗

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-9-30 08:38 AM 發表

Day 1我已經咁講啦

偷渡艇無論如何一定要經過幾十公里大陸海域,公安只需要在外面等,等偷渡艇進入大陸水域,公安前後包抄,一定捉到;根本無需要入香港水域捉人

除非偷渡艇快過公安快艇 ...
仲未出直昇機

朱西迪正西口,定食自己條油炸鬼多呀,你老幾呀,只不過係所謂議員,都未夠班講數,你講歪理咁唔直接上大陸嘈?咁撚勁就上大陸要大陸政府交比你啦,扮晒嘢,食西啦朱西迪!

明明是暴徒和賣國賊捉倒最好用來祭旗,中央點會放過這班鷄頭啊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]