• 瀏覽: 1,133
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-9-17 05:40 PM 發表

nigel212
你有倆分身。
你倆分身的質素也是本帖子涵蓋的。
你想把你過去12個月的粗言穢語在吹水版列出,還是在本帖子列出?
你想不想 我以前說過的五步曲應用於你的倆分身? ...
下次搵我用回覆,或@功能。吾好鬼鬼祟祟!
我吾一定會睇到,無謂你以為我吾回覆就系怕左你!

回覆 引用 TOP

自己數下有幾多隻豬喇!
學人講質素?
@持劍衛道

回覆 引用 TOP

大陸就一箭九星,算好巴閉!
樓主就一帖九豬,算濕濕碎!

nigel212
你的行為本來要在吹水版列出來。
現在改為用本帖子。
你剩下一次機會去申辯,告訴大家你這樣的留言應否繼續在本帖子出現。
至於你的行為,在適當時間會被處理。

持劍衛道的精神是,在不影響中國目前執政者繼續執政之下,以正義消弭邪惡,本著自由平等博愛。改善 中國和香港的同胞的福祉。
引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-9-17 07:53 PM 發表

nigel212
你的行為本來要在吹水版列出來。
現在改為用本帖子。
你剩下一次機會去申辯,告訴大家你這樣的留言應否繼續在本帖子出現。
至於你的行為,在適當時間會被處理。 ...
我要不要謝主隆恩呢?
on 9!

回覆 引用 TOP

樓主在本帖留言6則,獲豬共32隻,要有多高質素才獲此殊榮?

回覆 引用 TOP

樓主都幾好笑,我剛説完豬印的代表性,就努力向我派豬,你有三個AC,代表性可以X3
話你老小器,還是小學雞會比較貼切呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-9-17 17:00 發表

你承不承認幾天之前用“性器官”討論政治?
你的質素也是本帖子涵蓋的。
======
重點是網上評論員的質素。
某些親建制派隊友就是一個活生生例子:
只是看到芝麻綠豆。。。而不是一些文章的主旨。 ...
浪裏白條嘅帖又關你事?
就當關你事,想問浪裏白條單用4個唔知係唔係老作嘅故仔去"比較"中國、比利時、菲律賓、法國同美國嘅"民族性",
咁空範,點比?你估家陣係余過講四人夜話?

再講,我那一句係用"性器官"嚟討論政治?
你會用"比大小"嚟討論政治嗎?
比在係你,你會點去衡量民族性?
難道我講一個堯舜禪讓就真的代表中華民族天下第一?

睇嚟你同浪裏白條都係"同出一轍"
🙈🙉🙊
又唔科學。

☑花生
☑凳仔
☐睇戲
引用:
原帖由 貓男 於 2020-9-18 10:31 發表

浪裏白條嘅帖又關你事?
就當關你事,想問浪裏白條單用4個唔知係唔係老作嘅故仔去"比較"中國、比利時、菲律賓、法國同美國嘅"民族性",
咁空範,點比?你估家陣係余過講四人夜話?

再講,我那一句係用"性器官"嚟討論政治?
你會用"比大小"嚟討論政治嗎?
比在係你,你會點去衡量民族性?
難道我講一個堯舜禪讓就真的代表中華民族天下第一?

睇嚟你同浪裏白條都係"同出一轍"
既 ...
@浪裏白條   https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29399590&page=12&pid=524909498#pid524909498
你味找數,答咗先好走人!
唔係嘅話,啲人會認同我講,數字上中國人較有優良嘅民族性,
亦承認數字上話越民主啩國家,民族性越差!

☑花生
☑凳仔
☐睇戲
引用:
原帖由 貓男 於 2020-9-18 10:35 AM 發表

@浪裏白條  https://news.discuss.com.hk/view ... 909498#pid524909498
你味找數,答咗先好走人!
唔係嘅話,啲人會認同我講,數字上中國人較有優良嘅民族性,
亦承認數字上話越民主啩國家,民族性越差! ...
找數,是不可能的
走數,先是常態

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]